Ανταγωνιστή για την εξαγορά της TAB έχει να αντιμετωπίσει η στοιχηματική εταιρεία Entain

Η στοιχηματική εταιρεία Entain (ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων) έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την εξαγορά της εταιρείας στοιχημάτων TAB (ιδιοκτησίας της αυστραλιανής Tabcorp) και έχει ήδη καταθέσει δύο προτάσεις, αλλά φαίνεται πως στο εξής θα έχει να αντιμετωπίσει και σκληρό ανταγωνισμό, καθώς στο παιχνίδι της εξαγοράς μπήκε και η αμερικανική εταιρεία Apollo Global. Η Apollo έχει καταθέσει με τη σειρά της τη δική της προσφορά και πλέον η Entain θα πρέπει να την ξεπεράσει.

Η Apollo είναι γνωστή στο παιχνίδι των εξαγορών, καθώς πριν μερικούς μήνες κλήθηκε να ανταγωνιστεί την Caesars για την εξαγορά της William Hill. Εκείνη η προσπάθεια δεν απέδωσε, οπότε η Apollo έστρεψε το βλέμμα της στην αυστραλιανή εταιρεία.

 

Ο νέος γύρος στο παιχνίδι της εξαγοράς

Η Entain κατέθεσε πριν μερικούς μήνες την αρχική της πρόταση για την εξαγορά της TAB, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή, καθώς κρίθηκε χαμηλή. Πριν μερικές εβδομάδες, επέστρεψε με μια νέα πρόταση, ύψους 2,3 δις ευρώ και οι συζητήσεις ξεκίνησαν ξανά.

Στο ενδιάμεσο, όμως, εκδήλωσε το ενδιαφέρον της και η Apollo, η οποία κατέθεσε στην ουσία δύο προτάσεις. Μια ύψους 2,5 δις ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει το σύνολο των επιχειρήσεων της Tabcorp (στοίχημα, ΜΜΕ και φρουτάκια), και μία ύψους 2,3 δις ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει μόνο το τμήμα στοιχήματος.

Οι υπεύθυνοι της Tabcorp, λοιπόν, έχουν πλέον το καθήκον να εξετάσουν προσεκτικά τις τρεις συνολικά προτάσεις εξαγοράς, λαμβάνοντας υπόψη κάθε λεπτομέρεια. Όπως είναι φυσικό, όμως, το αποτέλεσμα δεν είναι εξασφαλισμένο, αφού οι υπεύθυνοι δεν είναι καν αποφασισμένοι να πουλήσουν τις επιχειρήσεις τους. Άλλωστε, το 2020 αποτέλεσε μια κερδοφόρα χρονιά για την TAB, η οποία κατάφερε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η πανδημία.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.