Εγκρίθηκε από τις ιρλανδικές Αρχές η συγχώνευση Paddy Power και BetFair

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτή της Ιρλανδίας (Competition and Consumer Protection Commission - CCPC) ενέκρινε τα σχέδια συγχώνευσης της Paddy Power με την BetFair. Η συγκεκριμένη Αρχή ήταν η αρμόδια να εγκρίνει τα σχέδια για τη δημιουργία του κολοσσού του online στοιχήματος, καθώς η Paddy Power είναι καταχωρημένη στο Χρηματιστήριο της Ιρλανδίας.

 

Η απόφαση των υπευθύνων, λοιπόν, δίνει το πράσινο φως στη μεγαλύτερη συμφωνία συγχώνευσης στο online στοίχημα, η οποία έχει αξία 7,1 δις ευρώ. Από τη στιγμή που οι αρμόδιες Αρχές δε θα μπουν εμπόδιο στα σχέδια των δύο εταιρειών, οι υπεύθυνοι μπορούν πλέον να εργάζονται εντατικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τη δημιουργία του νέου κολοσσού στον χώρο.

 

Η έγκριση της συμφωνίας, πάντως, ήρθε μετά από κάποιες μικρές καθυστερήσεις, οι οποίες θα απέβαιναν ακόμη μεγαλύτερες, αν υπήρχαν διαφωνίες από την αρμόδια Αρχή και απαιτούνταν και δεύτερος γύρος ερευνών. Ωστόσο, η απόφαση της έγκρισης ήρθε αμέσως και βάζει πλέον τα στελέχη από τις δύο εταιρίες στοιχημάτων στην τελική ευθεία για τη δημιουργία της νέας εταιρίας, με το όνομα Paddy Power Betfair.

Διαβάστε επίσης η Επιτροπή Ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου ενέκρινε τα σχέδια συγχώνευσης των δύο εταιριών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.