Στο στόχαστρο της στοιχηματικής εταιρείας Entain οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της William Hill

Το σήριαλ του ποιος θα αποκτήσει τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της William Hill θα μας απασχολήσει αρκετά τους επόμενους μήνες, καθώς η λίστα των ενδιαφερόμενων αγοραστών μεγαλώνει συνεχώς και ο πόλεμος προσφορών αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα. Άλλωστε, η William Hill έχει τεράστια παρουσία στην Ευρώπη (ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο), για την οποία, όμως, δεν ενδιαφέρεται στο παραμικρό η νέα ιδιοκτήτρια, Caesars Entertainment.

Θυμίζουμε ότι η Caesars εξαγόρασε πριν μερικούς μήνες το 100% της William Hill, αλλά είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι ενδιαφέρεται μόνο για τις αμερικανικές επιχειρήσεις της στοιχηματικής εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι θα πουλήσει τις ευρωπαϊκές στον μεγαλύτερο πλειοδότη. Και στη λίστα των ενδιαφερομένων έχουν ήδη προστεθεί μεγάλα ονόματα και πρώην ανταγωνιστές της William Hill, ανάμεσα στους οποίους και η Entain, ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων.

 

To ενδιαφέρον της Entain για τις επιχειρήσεις της William Hill

Ήδη το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της William Hill είναι μεγάλο και ανάμεσα στις στοιχηματικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα 1.400 στοιχηματικά πρακτορεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ιστοσελίδες της στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι αρκετές. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι Apollo Global Management (η οποία είχε καταθέσει και πρόταση εξαγοράς ολόκληρης της William Hill), η 888 Holdings, ο ιδιοκτήτης της BetFred, Fred Done, αλλά και η ιρλανδική εταιρεία στοιχήματος Boylesports.

Ανάμεσα σε αυτές έρχεται τώρα να προστεθεί και η Entain. Η στοιχηματική εταιρεία δεν διέψευσε τόσο καιρό τις φήμες που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της William Hill και τώρα φαίνεται πως επιβεβαιώνει όσους πίστευαν ότι έχει ήδη βάλει στο μικροσκόπιο τις προοπτικές απόκτησης των πρακτορείων και των ιστοσελίδων της.

H τιμή πώλησης, πάντως, αναμένεται να κυμαίνεται κάπου στα 1,4 δις ευρώ και η μεγάλη αξία των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων της William Hill πιθανότατα θα αποθαρρύνει κάποιες μικρότερες εταιρείες στοιχήματος. Η Entain, όμως, θα μπορούσε να είναι στα φαβορί, μαζί με την Apollo Global.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.