Επιφυλακτική για την εξαγορά της NYX η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η πρόσφατη ανακοίνωση ότι η Scientific Games Coroporation πρότεινε την εξαγορά της σχεδιάστριας λογισμικού NYX είχε ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι της αγοράς να φαντάζονται τον τεχνολογικό κολοσσό που θα προκύψει. Ωστόσο, μία από τις μετόχους της NYX, η στοιχηματική εταιρεία William Hill, εμφανίζεται ιδιαίτερα επιφυλακτική απέναντι στη συμφωνία εξαγοράς που συζητούν οι δύο πλευρές.

H William Hill διαθέτει μετοχές της εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού NYX και εξετάζει αυτή τη στιγμή τις επιλογές της, προκειμένου το ενδεχόμενο της εξαγοράς να τη βρει προετοιμασμένη και να μην τη ζημιώσει οικονομικά.

 

Οι ανησυχίες της William Hill

Η Scientific Games πρότεινε τον περασμένο Σεπτέμβριο την εξαγορά της NYX, έναντι του ποσού των 525 εκατομμυρίων ευρώ. Σε περίπτωση που η εξαγορά πραγματοποιηθεί, η Scientific πρότεινε στους μετόχους της NYX να αγοράσει τις μετοχές τους σε υψηλότερη κατά 112% τιμή. Ωστόσο, η στοιχηματική εταιρεία William Hill διαθέτει, εκτός από 6,8 εκατομμύρια απλές μετοχές της NYX και προνομιακές μετοχές αξίας 90 εκατομμυρίων ευρώ της NYX Digital Gaming, θυγατρικής της εταιρείας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, θέλει να εξετάσει τις επιλογές της, ώστε η μετατροπή των προνομιακών μετοχών σε απλές ή οποιαδήποτε άλλη δράση να μην τη ζημιώσει οικονομικά.

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας, μάλιστα, εξετάζουν παράλληλα τυχόν μειονεκτήματα που μπορεί να αποφέρει η εξαγορά της NYX από την Scientific Games, όσον αφορά στον ανταγωνισμό στην αγορά των ΗΠΑ. Άλλωστε, η William Hill έδωσε στη NYX τη δυνατότητα να αγοράσει την στοιχηματική εταιρεία OpenBet, την οποία δε θέλει να βρει μπροστά της, στην περίπτωση που ανοίξουν οι πύλες της αμερικανικής αγοράς για τις στοιχηματικές εταιρείες.

Σύμφωνα με τη William Hill, τέλος, εξετάζονται όλες οι πιθανές κινήσεις, μεταξύ των οποίων και η αντίθεση στην συμφωνία εξαγοράς από την Scientific Games.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.