Νέα ιστοσελίδα του στοιχήματος απέκτησε η CVC

CVC Capital Partners, η εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο που πρόσφατα απέκτησε την ιστοσελίδα Skybet, πρόσθεσε μία ακόμη ιστοσελίδα του στοιχήματος στο δυναμικό της. Πρόκειται για την Sisal, την ιστοσελίδα που ανήκει στην ιταλική Sisal Group S.p.A.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, όμως, είναι ένα μόνο από τα νέα αποκτήματα της CVC. Η εταιρεία, άλλωστε, απέκτησε στο σύνολό της την Sisal Group, η οποία δε διατηρεί μόνον την ιστοσελίδα του στοιχήματος, αλλά και χιλιάδες πρακτορεία στην Ιταλία, καθώς και συστήματα online πληρωμών, μεταξύ άλλων. Αυτό σημαίνει ότι η CVC βρίσκεται πλέον… και με τα δύο πόδια στην ιταλική αγορά.

 

Η CVC, λοιπόν, απέκτησε το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Sisal, έναντι του ποσού του 1 δις ευρώ. Βέβαια, προς το παρόν εκκρεμεί η απόφαση των ιταλικών ρυθμιστικών Αρχών, προκειμένου να εγκριθεί και να ολοκληρωθεί η εξαγορά, η οποία αναμένεται να ωφελήσει και τις δύο πλευρές. Η CVC, άλλωστε, θα αποκτήσει ένα γερό πάτημα στην ιταλική αγορά, ενώ η Sisal θα λάβει την απαραίτητη χρηματοδότηση που της στέρησαν τα μέτρια οικονομικά αποτελέσματα του 2015.

 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Sisal είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της Ιταλίας, η οποία μάλιστα διαθέτει και περισσότερα από 45.000 πρακτορεία στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών – και αυτά, βέβαια, περνούν στην κατοχή της CVC.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.