Συνεργασία με στοιχηματική ιστοσελίδα αναζητά ο ΟΠΑΠ

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά στον χώρο του online στοιχήματος, αναζητώντας συνεργασία με καθιερωμένες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Ο Οργανισμός επιθυμεί να επιστρέψει στο online στοίχημα, αλλά οι επιδόσεις της πλατφόρμας που προσφέρει στους Έλληνες παίχτες δεν έχουν ικανοποιήσει τους υπεύθυνους της εταιρείας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με υπάρχουσα στοιχηματική ιστοσελίδα, η οποία θα τον φέρει ξανά στο προσκήνιο.

Τα ίδια δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο ΟΠΑΠ έχει ήδη προσεγγίσει μία από τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της Ελλάδος η οποία μάλιστα βρίσκεται και κάτω από ελληνική ιδιοκτησία. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται η παραμικρή λεπτομέρεια για τις συζητήσεις τους.

 

Συνεργασία για επιστροφή στο online στοίχημα

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΑΠ, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2014, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, καθώς οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο online στοίχημα έχουν εξασφαλίσει μεγάλο μερίδιο της αγοράς και δεν επιτρέπουν στον ΟΠΑΠ να σκαρφαλώσει στις κορυφαίες θέσεις.

Με δεδομένη την αποτυχία της ιστοσελίδας του να αποφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, οι υπεύθυνοι του ΟΠΑΠ εξετάζουν τη συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία στοιχήματος που δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, μάλιστα, έχει επιχειρηθεί η πρώτη προσέγγιση, αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι διατεθειμένη να επιβεβαιώσει το παραμικρό. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, ακούγεται και η πρόθεση εξαγοράς εταιρείας που δραστηριοποιείται στο ελληνικό online στοίχημα.

 

Στόχος η αύξηση μεριδίου της αγοράς

Ο ΟΠΑΠ έχει μεν το μονοπώλιο στο επίγειο στοίχημα, το οποίο του αποφέρει σημαντικά κέρδη, αλλά δε μπορεί να αδιαφορήσει για την αγορά του online στοιχήματος, όπου αυτή τη στιγμή δεν έχει ιδιαίτερη παρουσία. Μια εξέλιξη όπως η παραπάνω, όμως, θα του επιτρέψει να εξασφαλίσει ένα κομμάτι μιας σημαντικής πίτας. Το ελληνικό online στοίχημα, άλλωστε, απέφερε νόμιμα ακαθάριστα έσοδα ύψους 215 εκατομμυρίων ευρώ στις εμπλεκόμενες εταιρείες, μέσα στο 2016, καθώς τα συνολικά στοιχήματα των Ελλήνων παιχτών ξεπέρασαν σε ύψος τα 4 δις ευρώ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.