Εντός ενός χρόνου θέλει να πουλήσει τις διεθνείς επιχειρήσεις της William Hill η Caesars

Πριν μερικές εβδομάδες, ο αμερικανικός κολοσσός τυχερών παιχνιδιών Caesars ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρείας στοιχημάτων William Hill και το επόμενο βήμα για τους υπεύθυνους είναι να πουλήσουν τις επιχειρήσεις που δεν τους ενδιαφέρουν: τις επιχειρήσεις της William Hill εκτός των ΗΠΑ (στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην υπόλοιπη Ευρώπη). Άλλωστε, η Caesars δεν ενδιαφέρεται για την παρουσία της William Hill εκτός των ΗΠΑ και, μάλιστα, επιθυμεί να ολοκληρώσει την πώληση το συντομότερο δυνατόν.

Αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο CEO της Caesars, Tom Reeg, ο οποίος δήλωσε ότι επιθυμεί να βρει αγοραστή έως το τέλος του 2021 και να ολοκληρώσει κάθε απαραίτητη διαδικασία εντός ενός χρόνου.

 

Τα σχέδια της Caesars για τη William Hill

Αυτή τη στιγμή, το σύνολο των επιχειρήσεων της William Hill ανήκει στη Caesars, η οποία όμως είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να διατηρήσει μόνο τις επιχειρήσεις της στοιχηματικής εταιρείας στις ΗΠΑ. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, επιθυμούν να πουλήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις απαραίτητες διαδικασίες. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ανακοίνωσαν, έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές, ώστε η διαδικασία πώλησης να ξεκινήσει εντός δύο μηνών, να βρεθεί αγοραστής έως το τέλος του 2021 και να ολοκληρωθεί εντός ενός χρόνου.

Οι βασικοί λόγοι για τη βιασύνη της Caesars είναι δύο. Πρώτα απ’ όλα, οι επιχειρήσεις που δεν την ενδιαφέρουν θα έχουν έξοδα όσο παραμένουν στα χέρια της, αφού δεν σκοπεύει να τις κλείσει. Ειδικά το δίκτυο επίγειων πρακτορείων στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκαλεί ζημίες, οι οποίες έρχονται να προστεθούν σε αυτές των αμερικανικών επιχειρήσεων της Caesars, που έχουν συγκεντρώσει χρέος περίπου 2 δις δολαρίων. Επίσης, η Caesars θέλει να αποπληρώσει αυτό το χρέος τους επόμενους μήνες και τα χρήματα από την πώληση της William Hill θα της επιτρέψουν να καλύψει μεγάλο κομμάτι των υποχρεώσεών της.

Τέλος, η Caesars επιθυμεί να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με τη William Hill, προκειμένου να προχωρήσει σε νέες επενδύσεις. Ο CEO της εταιρείας, άλλωστε, ανέφερε ότι το μέλλον της εταιρείας θα βασιστεί σε επενδύσεις που συνοδεύονται από ρίσκο και ήδη εξετάζεται ο επόμενος στόχος της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.