Αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο του ΟΠΑΠ στην ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan

Ο ΟΠΑΠ προχώρησε σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του στην ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan και πλέον κατέχει το 84,48%. Η νέα εξαγορά μετοχικού κεφαλαίου από τον Stoiximan έρχεται να αυξήσει το ποσοστό του ΟΠΑΠ, ο οποίος είχε ξεκινήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία πριν μερικά χρόνια. Από τότε, το αρχικό 18% που είχε αποκτήσει ο ΟΠΑΠ αυξήθηκε σημαντικά.

Αναλυτικότερα, ο ΟΠΑΠ απέκτησε επιπλέον ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου του Stoiximan από την Kaizen, τον όμιλο που διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις της στοιχηματικής ιστοσελίδας στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου.

 

Οι κινήσεις του ΟΠΑΠ για το μετοχικό κεφάλαιο του Stoiximan

Ήδη από το 2018, ο ΟΠΑΠ κατείχε το 18% του Stoiximan και τον Ιανουάριο του 2019 προχώρησε πρόταση εξαγοράς του 51%, έναντι 94,9 εκατομμυρίων ευρώ. Η πρόταση εξαγοράς έγινε δεκτή από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του Stoiximan, αλλά και από τις αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές (Ε.Ε.Ε.Π. στην Ελλάδα και Ε.Α.Σ. στην Κύπρο), αυξάνοντας έτσι το ποσοστό του ΟΠΑΠ στο 69%. Περίπου δύο χρόνια αργότερα, ο ΟΠΑΠ επέστρεψε με νέα πρόταση και απέκτησε επιπλέον 15,48% από το μετοχικό κεφάλαιο, με αποτέλεσμα να κατέχει πλέον το 84,48% του Stoiximan. Ο ΟΠΑΠ, τέλος, δεν έχει κρύψει τις προθέσεις του να αποκτήσει και το εναπομείναν 14.52%, προκειμένου να έχει στα χέρια του το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου του Stoiximan.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.