Τα σχέδια για τη συγχώνευση των Paddy Power και BetFair

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας συγχώνευσής τους, η Paddy Power και η BetFair ξεκίνησαν να ανακοινώνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την εταιρική οντότητα που θα προκύψει, σχετικά με τους υπεύθυνους και τις λεπτομέρειες λειτουργίας.

 

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, λοιπόν, ο κολοσσός του στοιχήματος που θα προκύψει από τη συγχώνευση, με το όνομα Paddy Power BetFair, θα έχει αξία 6,87 δις ευρώ. Η νέα εταιρεία θα εδρεύει στα υπάρχοντα γραφεία της Paddy Power στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και θα διαθέτει κοινές εγκαταστάσεις. Ωστόσο, θα λειτουργεί με δύο διαφορετικά brand names – και αυτό της Paddy Power και αυτό της BetFair. Ειδικά σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Ιταλία, οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται αυτόνομα.

 

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι σκοπεύουν να μειώσουν το εργατικό δυναμικό. Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, εργάζονται περισσότεροι από 7.000 υπάλληλοι στις δύο στοιχηματικές εταιρείες, με αποτέλεσμα μια αποτελεσματική περικοπή θέσεων εργασίας να αποφέρει μειώσεις κόστους της τάξης των 69 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχουν παρθεί συγκεκριμένες αποφάσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

 

Όσον αφορά στο μοίρασμα των μετοχών της νέας εταιρείας, οι υπάρχοντες μέτοχοι της Paddy Power θα κατέχουν το 52%, ενώ το υπόλοιπο 48% θα παραμείνει στους μετόχους της BetFair. Τέλος, τα καταστήματα που διατηρεί η Paddy Power (336 στο Ηνωμένο Βασίλειο και 252 στην Ιρλανδία) θα αποκτήσουν δικαίωμα χρήσης του ανταλλακτηρίου της BetFair και ο νέος αυτός τομέας θα συντονίζεται από τον Breon Corcoran, CEO της BetFair.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.