Εγκρίθηκε επίσημα η εξαγορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Stoiximan από τον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ απέκτησε τις απαραίτητες επίσημες εγκρίσεις, προκειμένου να προχωρήσει και να ολοκληρώσει τη διαδικασία εξαγοράς της στοιχηματικής ιστοσελίδας Stoiximan, την οποία είχε συμφωνήσει πριν μερικούς μήνες με την ιδιοκτήτρια εταιρεία Kaizen Gaming. Ο ΟΠΑΠ έχει πάρει το πράσινο φως για να προχωρήσει στην ενσωμάτωση των επιχειρήσεων του Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο στις δικές του.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα ο ΟΠΑΠ θα έχει σύντομα τον πλήρη έλεγχο των δύο ιστοσελίδων του Stoiximan, σε Ελλάδα και Κύπρο. Η συμφωνία είχε ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά από το Νοέμβριο του 2019, όταν ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε να αγοράζει ποσοστά του μετοχικού κεφαλαίου του Stoiximan και θα ολοκληρωθεί, μετά και τις απαραίτητες εγκρίσεις που εξασφαλίστηκαν, με την κατοχή του 100% των μετοχών της ιστοσελίδας.

 

Η εξαγορά του Stoiximan από τον ΟΠΑΠ

Η αρχή της εξαγοράς έγινε το Νοέμβριο του 2019, όταν ο ΟΠΑΠ εξασφάλισε την έγκριση για την αγορά του 18% του μετοχικού κεφαλαίου του Stoiximan. Τον Αύγουστο του 2020, ο ΟΠΑΠ αύξησε το ποσοστό του κατά 51% και το Νοέμβριο του 2020 κατά επιπλέον 15,48%. Οι συνεχείς αγορές έφεραν το ποσοστό του ΟΠΑΠ στον Stoiximan στο 84,48% και πολύ σύντομα οι υπεύθυνοι έστρεψαν το βλέμμα τους στο εναπομείναν 14,52%.
Για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη εξαγορά, όμως, ήταν απαραίτητες δύο ακόμα εγκρίσεις. Και οι δύο εγκρίσεις εξασφαλίστηκαν, αφού υπέρ της ολοκλήρωσης της εξαγοράς αποφάσισαν και η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ελλάδας και η Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Κύπρου. Θυμίζουμε ότι ο Stoiximan δραστηριοποιείται νόμιμα και στις δύο χώρες και οι εγκρίσεις που έλαβε ο ΟΠΑΠ θα τον οδηγήσουν πολύ σύντομα στον πλήρη έλεγχο του Stoiximan, καθώς θα έχει στην κατοχή του το 100% των μετοχών του.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.