Αγοραστή για την Oddschecker αναζητά η εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment

Η Oddschecker αποτελεί τη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία μεταξύ άλλων και μέχρι πρότινος ανήκε στην εταιρεία στοιχημάτων Stars Group. Η Stars Group, όμως, ανήκει πλέον στην εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων) και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι νέοι ιδιοκτήτες αναζητούν αγοραστή, προκειμένου να επικεντρωθούν στον τομέα του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα του Sky News αναφέρουν ότι η Flutter ζήτησε τη συμβουλή της εταιρείας επενδύσεων Moelis & Company, προκειμένου να ακολουθήσει τον πιο συμφέροντα τρόπο για την πώληση της Oddschecker. Η πρόθεση πώλησης της ιστοσελίδας σύγκρισης αποδόσεων δεν εκπλήσσει κανέναν, καθώς η Flutter έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την ανάπτυξη των στοιχηματικών υπηρεσιών της και όχι για παρεμφερείς υπηρεσίες.

 

Ποια θα είναι η τύχη της Oddschecker;

H Oddschecker ανήκει στην εταιρεία Stars Group, η οποία εξαγοράστηκε από την Flutter Entertainment το 2020. Η Flutter επιθυμεί να κρατήσει τις περισσότερες ιστοσελίδες της Stars Group, όπως την Sky Bet και άλλες, αλλά δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον για την Oddschecker. Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες αναζήτησης αγοραστή.

Αν η Oddschecker όντως πουληθεί, τότε η Flutter θα εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό (η ιστοσελίδα, άλλωστε, είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας), ενώ παράλληλα θα μπορέσει να επικεντρωθεί στις ιστοσελίδες της που προσφέρουν αποκλειστικά υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών – κάτι που αποτελεί στόχο της. Παράλληλα, όμως, θα ωφεληθεί και η ίδια η Oddschecker, η οποία ζημιώθηκε ελαφρώς στα χέρια της Flutter. Άλλωστε, μόλις ανακοινώθηκε η απόκτησή της από την Flutter, βασικές ανταγωνίστριές της, όπως η Entain (ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων), ανακοίνωσαν πως θα αποσύρουν τις στοιχηματικές ιστοσελίδες της από την Oddschecker.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.