Το δίκτυο επίγειου στοιχήματος της William Hill εποφθαλμιά ο Fred Done

Ο Fred Done, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της στοιχηματικής εταιρείας BetFred, ετοιμάζεται να κάνει… cash out στην επένδυσή του προς τη William Hill, εποφθαλμιώντας το δίκτυο επίγειου στοιχήματος που διατηρεί η εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πρόσφατες εξελίξεις, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τη συμφωνία εξαγοράς της William Hill από την Caesars Entertainment, ήταν θετικές για όλους τους μετόχους της εταιρείας, αλλά πολύ περισσότερο για τον Fred Done.

Θυμίζουμε ότι η Caesars κατέθεσε μια πρόταση εξαγοράς 3,2 δις ευρώ στη William Hill και, όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Παράλληλα, όμως, η Caesars ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για τις επιχειρήσεις της William Hill εκτός των ΗΠΑ και πως θα αναζητήσει αγοραστές. Και αυτή είναι η ευκαιρία που φημολογείται πως αναζητούσε ο Fred Done.

 

Τα φημολογούμενα σχέδια του Fred Done

Πριν από μερικούς μήνες, ο Fred Done επένδυσε στην William Hill και απέκτησε το 6% του μετοχικού της κεφαλαίου. Ο Done εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του προσέφερε η πανδημία (η μετοχή της William Hill είχε πέσει αρκετά) και πριν μερικές εβδομάδες είδε την αξία του μετοχικού κεφαλαίου του να εκτοξεύεται στα 190 εκατομμύρια ευρώ, μόλις έκαναν την εμφάνισή τους οι φήμες περί εξαγοράς της William Hill. Αυτό σημαίνει ότι ο Done θα εισπράξει το παραπάνω ποσό, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εξαγοράς.

Οι φήμες, όμως, θέλουν τον Done, ο οποίος έχει αποδείξει πολλές φορές το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, να προσανατολίζεται στην εξαγορά ενός κομματιού των αγγλικών επιχειρήσεων της William Hill, μόλις η Caesars ανακοινώσει και επίσημα ότι αναζητά αγοραστές. Και σε αυτή την περίπτωση, ο ιδιοκτήτης της BetFred θα αποκτήσει έναν μεγάλο αριθμό πρακτορείων (αν και μειωμένο, εξαιτίας του ότι πολλά έχουν κλείσει, ως συνέπεια της μείωσης του ανώτατου ποσού στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα).

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη