Διαψεύδει τις φήμες περί εξαγοράς της Intralot o ΟΤΕ

Τις τελευταίες ημέρες, μια σειρά δημοσιευμάτων στην Ελλάδα αναφέρει ότι ο ΟΤΕ (που έχει επιβεβαιώσει την πρόθεσή του θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών) εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της Intralot, της ελληνικής εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού τυχερών παιχνιδιών. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν καμία τέτοια βλέψη και το μόνο ενδεχόμενο που έχουν συζητήσει με την Intralot είναι η συνεργασία τους.

Ο ΟΤΕ αναγκάστηκε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, όταν τον προσέγγισε η ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ζητώντας διευκρινήσεις για τις προθέσεις του.

 

Η διάψευση ΟΤΕ για τις φήμες περί εξαγοράς

Ο ΟΤΕ δεν έχει κρύψει τις βλέψεις του να δραστηριοποιηθεί στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών, όταν αυτή απελευθερωθεί με μόνιμο τρόπο (και όχι τώρα, που ισχύουν μόνον προσωρινές άδειες) και έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές, προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνίες συνεργασίας με πιο έμπειρες εταιρείες του χώρου.

Οι επαφές αυτές ήταν πιθανότατα που έδωσαν τροφή στις φήμες περί εξαγοράς της Intralot. Μια τέτοια κίνηση, άλλωστε, θα δημιουργούσε μια μεγάλη και επιτυχημένη εταιρεία στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας τηλεπικοινωνιών διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, ο ΟΤΕ έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με την Intralot, αλλά το μόνο που έχουν συζητήσει είναι οι προοπτικές συνεργασίες και δεν έχει αναφερθεί σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο εξαγοράς.

 

Η επόμενη ημέρα της ελληνικής αγοράς online τυχερών παιχνιδιών

Ο ΟΤΕ, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει ότι θα κάνει οποιαδήποτε κίνηση μετά την αντικατάσταση του σημερινού νόμου για τα online τυχερά παιχνίδια. Ο νόμος βρίσκεται ακόμη σε προκαταρκτικό στάδιο και δεν έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, παρόλο που έχει περάσει ένας χρόνος από τη δημιουργία του.

Η νέα κυβέρνηση, πάντως, προχώρησε σε κάποιες αλλαγές στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι θα αρθεί η απαγόρευση στα online φρουτάκια, θα μειωθεί το τίμημα απόκτησης άδειας online στοιχήματος (από τα 5 στα 3 εκατομμύρια ευρώ) και πως ο εταιρικός φόρος του 20% θα προηγηθεί του στοιχηματικού του 35%, με αποτέλεσμα τη μείωση των δηλωθέντων εσόδων και των σχετικών φόρων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.