Τον Απρίλιο θα ολοκληρωθεί η εξαγορά της Enlabs από την εταιρεία στοιχημάτων Entain

Η εταιρεία στοιχημάτων Entain, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Ladbrokes, Coral και Bwin, επανήλθε με μια νέα προσφορά για την εξαγορά της σουηδικής εταιρείας τυχερών παιχνιδιών Enlabs και αυτή έγινε δεκτή από τη συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων της, με αποτέλεσμα να ξεκινούν σύντομα οι διαδικασίες εξαγοράς της. Σύμφωνα με τα πλάνα των υπεύθυνων, η εξαγορά της Enlabs από την Entain θα ολοκληρωθεί μέσα στον Απρίλιο και η σουηδική εταιρεία θα προστεθεί στο δυναμικό της εταιρείας στοιχήματος.

Η Entain είχε καταθέσει την πρώτη πρόταση εξαγοράς της Enlabs τον Ιανουάριο του 2021, αλλά η συγκεκριμένη δεν είχε γίνει δεκτή. Η νέα πρόταση, όμως, έχει μεγαλύτερη αξία και έπεισε τους μετόχους της Enlabs να της παραχωρήσουν τα ποσοστά τους.

 

Η νέα πρόταση εξαγοράς της Enlabs

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Entain επέστρεψε με νέα πρόταση ύψους 5,21 ευρώ ανά μετοχή και το 94,2% των μετόχων της Enlabs απάντησε θετικά. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δίνουν διορία έως την 1η Απριλίου και στους υπόλοιπους μετόχους, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά, και με τη λήξη της διορίας θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εξαγοράς.

Οι διαδικασίες αυτές αναμένεται με τη σειρά τους να ολοκληρωθούν στις 13 Απριλίου. Η Entain ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη ημερομηνία και δήλωσε ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε παράταση των διαδικασιών. Προς το παρόν, πάντως, οι υπεύθυνοι δεν έχουν ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαδικασίες εξαγοράς.

Μόλις ολοκληρωθεί η εξαγορά, τέλος, η Entain θα αποκτήσει μια σειρά από ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνται σε διάφορες αγορές, όπως η σουηδική. Οι ιστοσελίδες της Enlabs προσφέρουν κατά κύριο λόγοι παιχνίδια του καζίνο, φρουτάκια και άλλα και θα αποτελέσουν μια εξαιρετικά χρήσιμη προσθήκη στο δυναμικό της Entain.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.