Ενισχύει το ποσοστό της στην FanDuel η εταιρεία στοιχήματος Flutter Entertainment

H Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Paddy Power, BetFair και Pokerstars, ανακοίνωσε πως θα ενισχύσει το ποσοστό που κατέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της αμερικανικής FanDuel. Η Flutter κατέχει ήδη την πλειοψηφία των μετοχών της FanDuel (57,8%) και σκοπεύει να αποκτήσει μεγαλύτερο κομμάτι της εταιρείας που αποτελεί ουσιαστικά τον πρεσβευτή της στην αγορά νόμιμου στοιχήματος των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση, η Flutter έχει ήδη βρει πωλητή για τις μετοχές που επιθυμεί και σύντομα θα διατηρεί το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών της FanDuel.

 

Η νέα συμφωνία της Flutter για την FanDuel

Αναλυτικότερα, η Flutter Entertainment ανακοίνωσε πως θα αποκτήσει το 18,5% των μετοχών της Flutter, το οποίο ανήκει στην εταιρεία FastBall. Η συγκεκριμένη εταιρεία ανήκει στο επενδυτικό σχήμα KKR και, χάρη στο ποσοστό της, η Flutter θα συγκεντρώσει συνολικά το 95% των μετοχών της FanDuel. Η νέα συναλλαγή, μάλιστα, θα έχει αξία 4,2 δις δολαρίων!

Χάρη στο αυξημένο ποσοστό της, τέλος, η Flutter θα αποτελεί σχεδόν και τυπικά την ιδιοκτήτρια της FanDuel. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος δήλωσαν πως αναζητούν αγοραστή για το 18,5% των μετοχών της και πως έχει εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον η Fox Sports, η οποία θέλει να επεκταθεί από τον τομέα των ΜΜΕ και σε αυτόν του στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.