Αποζημίωση από την Paddy Power BetFair ζητούν οι συνιδρυτές της FanDuel

Όπως φαίνεται, o δρόμος της νέας σταδιοδρομίας της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power Betfair στην αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ δεν είναι στρωμένος αποκλειστικά με ροδοπέταλα. Η στοιχηματική εταιρία εξαγόρασε την αμερικανική FanDuel, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα πλεονέκτημα στις ΗΠΑ, αλλά η εξαγορά φαίνεται πως βρίσκει εμπόδιο τους τέσσερις συνιδρυτές της εταιρίας, οι οποίοι ζητούν αποζημίωση από την Paddy Power Betfair.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας Recode, οι συνιδρυτές της FanDuel, Nigel Eccles, Lesley Eccles, Tom Griffiths και Rob Jones, έχουν ήδη καταθέσει αγωγή εναντίον της Paddy Power BetFair, ζητώντας αποζημίωση ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων. Η αιτιολογία τους είναι ότι η εξαγορά των 465 εκατομμυρίων δολαρίων δεν έλαβε υπόψη την πραγματική αξία της FanDuel.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφυγής

Οι τέσσερις συνιδρυτές της FanDuel έχουν αποχωρήσει από την εταιρία, ωστόσο, έχουν δικαιώματα σε κομμάτι των μελλοντικών κερδών της. Σύμφωνα με την αγωγή κατά της Paddy Power BetFair, λοιπόν, οι ενάγοντες έχασαν σημαντικά κέρδη, εξαιτίας της εξαγοράς, που δεν έλαβε υπόψη την πραγματική και αυξημένη αξία της εταιρίας.

Σύμφωνα με το σκεπτικό των εναγόντων, η κατάργηση του ομοσπονδιακού νόμου PASPA και η νομιμοποίηση του στοιχήματος στις ΗΠΑ εκτοξεύει ουσιαστικά την αξία της εταιρίας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε λήφθηκε υπόψη, κατά τη διάρκεια της εξαγοράς, με αποτέλεσμα να απωλέσουν σημαντικά κέρδη οι ενάγοντες. Και μπορεί η τρέχουσα διοίκηση της FanDuel να συμφώνησε, αλλά οι ίδιοι κάνουν λόγο για ζημιογόνα συμφωνία.

Για αυτόν τον λόγο, οι τέσσερις συνιδρυτές ζητούν αποζημίωση ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων από την Paddy Power BetFair, αφού πρώτα υπολογιστεί εκ νέου η πραγματική αξία της εταιρίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.