Εγκρίθηκε από τους μετόχους της Flutter Entertainment η συγχώνευση με τη Stars Group

H επικείμενη συγχώνευση της στοιχηματικής εταιρείας Flutter Entertainment (ιδιοκτήτριας των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων) και της Stars Group (ιδιοκτήτριας της Pokerstars μεταξύ άλλων) έλαβε μία ακόμη έγκριση, αυτή τη φορά από τους μετόχους της Flutter Entertainment. Τα σχέδια για τη συγχώνευση έχουν λάβει τις περισσότερες από τις απαραίτητες εγκρίσεις των αρμόδιων φορέων και η συμφωνία των μετόχων βάζει τη διαδικασία στην τελική ευθεία.

Όταν πραγματοποιηθεί η συγχώνευση, οι δύο εταιρείες θα δημιουργήσουν ένα πραγματικό κολοσσό του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών, με δραστηριότητα σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Η έγκριση των μετόχων της Flutter Entertainment

Μερικές ημέρες πριν, οι μέτοχοι της Flutter Entertainment προχώρησαν στην έγκριση της συμφωνίας συγχώνευσης και σύντομα έρχεται η σειρά των μετόχων της Stars Group να κάνουν το ίδιο. Στη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας στοιχήματος, οι παρευρισκόμενοι ψήφισαν υπέρ της συγχώνευσης. Το ποσοστό, μάλιστα, ήταν συντριπτικό, αφού το 99,2% ψήφισε υπέρ της συγχώνευσης και μόνον το 0,81% κατά. Παράλληλα, οι μέτοχοι κλήθηκαν να ψηφίσουν για τις τυπικές διαδικασίες που απαιτούνται για τη συγχώνευση των δύο εταιρειών.

Από την άλλη, οι μέτοχοι της Stars Group ψηφίζουν για την έγκριση της συγχώνευσης σήμερα 24 Απριλίου, με το αποτέλεσμα να αναμένεται θετικό.

 

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία συγχώνευσης;

Μόλις η διαδικασία συγχώνευσης ξεκινήσει, η Flutter θα ανταλλάξει 0.2253 νέες μετοχές για κάθε μετοχή της Stars Group. Αυτό σημαίνει ότι μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, οι μέτοχοι της πρώτης θα κατέχουν το 54,64% της νέας εταιρείας και οι μέτοχοι της δεύτερης το 45,36%.

Η νέα εταιρεία που θα προκύψει από τη συγχώνευση θα αποτελεί τη μεγαλύτερη στον κόσμο και τα ετήσια έσοδά της υπολογίζονται στα 4,3 δις ευρώ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.