Σουηδική εταιρεία στοιχήματος θα εξαγοράσει η ιδιοκτήτρια της Ladbrokes

Η Entain (πρώην GVC Holdings), ιδιοκτήτρια στοιχηματικών ιστοσελίδων όπως οι Ladbrokes και Coral, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να εξαγοράσει μια ανεξάρτητη σουηδική εταιρεία στοιχήματος, προκειμένου να επεκτείνει την παρουσία της στις ευρωπαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της Entain επιβεβαίωσαν ότι σκοπεύουν να εξαγοράσουν την σουηδική Enlabs, η οποία δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στις αγορές των χωρών της Βαλτικής.

Ήδη, μάλιστα, η ιδιοκτήτρια της Ladbrokes έχει προχωρήσει σε προσφορά για την εξαγορά της Enlabs, η οποία αγγίζει τα 280 εκατομμύρια ευρώ. Η πρόθεση της Entain να αναπτυχθεί περαιτέρω, τέλος, μοιάζει αντίθετη ως προς τα σενάρια που την ήθελαν να δέχεται πρόταση εξαγοράς από την αμερικανική MGM Resorts.

 

Τα νέα σχέδια της Entain

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Entain έχει ήδη καταθέσει πρόταση εξαγοράς της Enlabs, ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ. Με την προσθήκη της Enlabs στο δυναμικό της, η Entain θα καταφέρει να επεκταθεί περισσότερο στις αγορές της Ευρώπης, αφού, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι, βασικός σκοπός της εξαγοράς είναι να αποκτήσουν πρόσβαση σε ρυθμιζόμενες αγορές στοιχήματος της Ευρώπης, στις οποίες δεν έχει παρουσία.

Η Enlabs αποτελεί έναν ιδανικό στόχο για την Entain, αφού δραστηριοποιείται κυρίως στις χώρες της Βαλτικής, όπου δεν έχουν παρουσία οι Ladbrokes, Coral και οι υπόλοιπες ιστοσελίδες της Entain. Η Enlabs, μάλιστα, διατηρεί και κάποια πρακτορεία επίγειου στοιχήματος στις αγορές όπου δραστηριοποιείται νόμιμα.

Η εν λόγω κίνηση, τέλος, είναι αντίθετη από τις φημολογίες των τελευταίων ημερών. Στην αρχή της εβδομάδας, η αμερικανική εταιρεία επίγειων καζίνο MGM Resorts επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να καταθέτει πρόταση εξαγοράς της Entain, ύψους 10 δις ευρώ. Οι φήμες ήθελαν την Entain να απορρίπτει την πρόταση, επειδή δεν ήταν ικανοποιημένη από το αντίτιμο, αλλά οι νέες κινήσεις της εταιρείας στοιχήματος δείχνουν ότι την ενδιαφέρει περισσότερο η ανάπτυξη, παρά η εξαγορά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.