Νέο τεχνολογικό απόκτημα για την εταιρία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 είναι γνωστή για τη συνήθη πρακτική της να σχεδιάζει η ίδια τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, στα εργαστήρια που ανήκουν στην εταιρεία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να επεκταθεί και σε νέους τεχνολογικούς τομείς, αποκτώντας νέες εταιρίες τεχνολογίας. Με αυτή τη λογική, τα στελέχη της στοιχηματικής εταιρίας αποφάσισαν να αποκτήσουν την εταιρία Basho Technologies.

Προς το παρόν, βέβαια, οι υπεύθυνοι δεν έχουν προχωρήσει σε λεπτομέρειες, ούτε για τη φύση της εξαγοράς ούτε για τη χρησιμότητα που μπορεί να έχει η Basho (και οι ιδιοκτησίες της) στη λειτουργία της στοιχηματικής εταιρίας.

 

Ποια είναι η Basho Technologies;

Η Basho Technologies είναι μια χρεοκοπημένη εδώ και δύο χρόνια εταιρία σχεδιασμού λογισμικού, γνωστή στον χώρο των βάσεων δεδομένων NoSQL, υπεύθυνη για τον σχεδιασμό της γνωστής πλατφόρμας Riak. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων που προσφέρει ευκολία στην αποθήκευση δεδομένων και προσφέρεται υπό τη μορφή του freemium – δηλαδή, είναι δωρεάν για όσους επιθυμούν να τη χρησιμοποιήσουν, αλλά προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες σε όσους την αγοράζουν.

Παρά την επιτυχία που απολαμβάνει η πλατφόρμα Riak online, η Basho αντιμετώπισε αρκετά οικονομικά προβλήματα, τα οποία έφτασαν στο αποκορύφωμά πρόσφατα, όταν η εταιρία λογισμικού δήλωσε πτώχευση και ξεκίνησε να πουλά τις ιδιοκτησίες της.

 

Οι προθέσεις της Bet365

Αυτή, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Bet365 ενισχύει οικονομικά την Basho Technologies, καθώς οι δύο εταιρίες έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Και, ενώ οι παίχτες του στοιχήματος δε γνωρίζουν πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η νέα συμφωνία, οι χρήστες της Riak και οι developers έχουν ήδη καθησυχάσει, χάρη στη διαβεβαίωση από τον Martin Davies ότι τα προγράμματα της Basho θα παραμείνουν open sourced – και, μάλιστα, θα ακολουθήσουν το ίδιο μοντέλο και άλλα προγράμματα της εταιρίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.