Στοιχήματα για τις ελληνικές εκλογές στην στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η ημερομηνία των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών στη χώρα μας έχει κλειδώσει και μια τόσο σημαντική εξέλιξη δε θα μπορούσε να απουσιάζει και από το… μενού των στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας. Ήδη πολλές νόμιμες εταιρίες στοιχήματος ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τα πρώτα στοιχήματα και τις κατάλληλες αποδόσεις, ενώ η Interwetten έχει ήδη κάνει την αρχή, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σε όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στα αποτελέσματα της διαδικασίας.

Η Interwetten έχει ανακοινώσει μια σειρά από στοιχήματα για τις ελληνικές εκλογές, σε αγορές που αφορούν στο κόμμα που θα κερδίσει, στα ποσοστά κάθε κόμματος και στο ποια κόμματα θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

 

Τα στοιχήματα της Interwetten για τις ελληνικές εκλογές

Η πρώτη επιλογή που έχουν στη διάθεσή τους όσοι επισκεφτούν τη ιστοσελίδα της Interwetten για τις ελληνικές εκλογές αφορούν στο νικητή. Το συγκεκριμένο στοίχημα ζητά από τους παίχτες να προβλέψουν αν κάποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία ή όχι. Επιπλέον, ζητά και πρόβλεψη για το ποιο θα είναι αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, η αυτοδυναμία της ΝΔ συνοδεύεται από απόδοση 1.55, του ΣΥΡΙΖΑ από 100.00 και η απουσία αυτοδυναμίας από 2.35.

Η επόμενη κατηγορία στοιχημάτων αφορά στα ποσοστά που θα εξασφαλίσουν τα μεγαλύτερα κόμματα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με τη μέθοδο του over/under στα ποσοστά της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του κινήματος Αλλαγής, του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης. Κάθε κόμμα συνοδεύεται από ένα ποσοστό και οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο αν το τελικό θα είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο.

Τέλος, η Interwetten ανακοίνωσε και ένα στοίχημα για το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, το ΜέΡΑ25. Σε αυτό το στοίχημα, οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν απλά αν το κόμμα του θα μπει στην ελληνική Βουλή ή όχι. Για την ιστορία, φαβορί είναι το να μπει, με απόδοση 1.30, έναντι της απόδοσης του 3.20 του να μη μπει.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.