Οι αποδόσεις της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet για τη Eurovision

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet προσφέρει πάντα πλούσιες στοιχηματικές επιλογές και σε σημαντικά γεγονότα που διεξάγονται εκτός γηπέδων και ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Πλέον, έχουν παρουσιαστεί όλα τα συμμετέχοντα τραγούδια και οι λάτρεις του διαγωνισμού μπορούν να τα ακούσουν, αλλά και να στοιχηματίσουν στην πορεία που θα έχουν στον διαγωνισμό.

Η Novibet, άλλωστε, έχει ανακοινώσει τα πρώτα στοιχήματα για τη φετινή Eurovision, σε μια νέα αγορά που ζητά προβλέψεις για τη χώρα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση του διαγωνισμού. Τα μέλη της, λοιπόν, μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και να διεκδικήσουν κέρδη, ανάλογα με τις προβλέψεις τους.

 

Τα στοιχήματα της Novibet για τη Eurovision

Η αγορά του νικητή του διαγωνισμού είναι η μόνη που διατίθεται αυτή τη στιγμή στη Novibet, αλλά αν λάβουμε υπόψη την προϊστορία της ιστοσελίδας, θα πρέπει να αναμένουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στο μέλλον.

Προς το παρόν, πάντως, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στη χώρα που θα αναδειχθεί νικήτρια του διαγωνισμού και να επιλέξουν ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ. Οι επιλογές τους περιλαμβάνουν όλες τις χώρες που συμμετέχουν στους ημιτελικούς και στον τελικό της διοργάνωσης και καθεμία συνοδεύεται από τη δική της απόδοση.

Το μεγάλο φαβορί, σύμφωνα με τη Novibet, είναι η Ολλανδία, αφού συνοδεύεται από απόδοση 2.75. Ακολουθεί η Ρωσία, με απόδοση 6.00, και η Ελβετία, με απόδοση 6.50. Η πρώτη πεντάδα των φαβορί κλείνει με τη Σουηδία και την Ιταλία, με απόδοση 10.00 και 11.00 αντίστοιχα.

Λίγο πιο κάτω, μάλιστα, βρίσκονται και η Κύπρος με την Ελλάδα. Τα δύο σημεία συνοδεύονται από απόδοση 12.00 και 15.00 αντίστοιχα, με τις δύο χώρες να μη συγκαταλέγονται προς το παρόν στα φαβορί.

Από εκεί και κάτω, τέλος, ακολουθούν οι χώρες που είναι λίγο ή πολύ αουτσάιντερ. Ειδικά προς το τέλος της λίστας της Novibet βρίσκονται χώρες όπως το Μαυροβούνιο, το Σαν Μαρίνο, η Αλβανία, η Λετονία και η Σερβία, με αποδόσεις που ξεπερνούν το 200.00!

 



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.