Σημαντική αύξηση προβλέπει για το καλοκαίρι η Bet-at-home

Σημαντική αύξηση στα κέρδη από τo online στοίχημα αναμένει η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet-at-home κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2014, όταν και όλη η υφήλιος θα χορεύει στους ρυθμούς του Μουντιάλ. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον συνιδρυτή και CEO της εταιρείας, Franz Ömer, το Μουντιάλ είναι για αυτούς σαν τον 13ο και 14ο μισθό!

 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ömer, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Investor, το 2014 θα αποτελέσει μια ακόμη πιο κερδοφόρα χρονιά για την Bet-at-home, η οποία δείχνει σταθερά σημεία ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Και, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, αναμένει σημαντικά κέρδη.

H Bet-at-home ξεχωρίζει από τι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες για την ποικιλία της σε στοιχήματα και σε παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet-at-home και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet-at-home ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.