Αουτσάιντερ στα στοιχήματα για τις βραζιλιάνικες εκλογές ο σημερινός Πρόεδρος Μπολσονάρο

Ο Ζαΐρ Μπολσονάρο, Πρόεδρος της Βραζιλίας, βρίσκεται αυτή την εποχή στο ναδίρ της δημοτικότητάς του, κάτι που φαίνεται, όχι μόνο από τις δημοσκοπήσεις που διεξάγονται στη χώρα, αλλά και από τις αλλαγές των τελευταίων μηνών στα στοιχήματα που αφορούν στις βραζιλιάνικες εκλογές του 2022. Όταν είχαν ανακοινωθεί αρχικά στοιχήματα και αποδόσεις για τις εκλογές του 2022, ο Μπολσονάρο αποτελούσε το αδιαμφισβήτητο φαβορί. Τους τελευταίους μήνες, όμως, η απόδοση που συνοδεύει το ενδεχόμενο νίκης του στις εκλογές αυξάνεται και πλέον αποτελεί το αουτσάιντερ, έναντι του αντιπάλου του (και πρώην Προέδρου) Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.

Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται στη συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων που προσφέρουν στοιχήματα στις βραζιλιάνικες εκλογές του 2022 και προαναγγέλλει μια εξαιρετικά δύσκολη προεκλογική περίοδο για τον σημερινό Πρόεδρο της χώρας.

 

Η αλλαγή στις αποδόσεις για τις βραζιλιάνικες εκλογές

Η σημερινή εικόνα του Μπολσονάρο σε δημοσκοπήσεις και στοιχηματικές αγορές είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή. Στις αρχές του 2020, ο Μπολσονάρο βρισκόταν στο απόγειο της δημοτικότητάς του, καθώς δεν επέτρεψε το κλείσιμο της οικονομίας, εξαιτίας της πανδημίας, όπως συνέβη σε άλλες χώρες. Από τότε, όμως, έχουν παρεμβληθεί πολλά, μεταξύ των οποίων και το θλιβερό ρεκόρ θανάτων της Βραζιλίας από την πανδημία – το δεύτερο μεγαλύτερο μετά των ΗΠΑ.

Παράλληλα, έδαφος κερδίζει και ο βασικός αντίπαλος του Μπολσονάρο, ο πρώην Πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα. Οι εξελίξεις έχουν αναγκάσει τις στοιχηματικές εταιρείες που προσφέρουν στοιχήματα στις βραζιλιάνικες εκλογές του 2022 να αντιστρέψουν τους ρόλους του φαβορί και του αουτσάιντερ, με τον σημερινό πρόεδρο να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Συγκεκριμένα, στις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, το ενδεχόμενο να παραμείνει Πρόεδρος της Βραζιλίας ο Μπολσονάρο συνοδεύεται από απόδοση κοντά στο 3.00, ενώ το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον προεδρικό θώκο ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα συνοδεύεται από απόδοση κοντά στο 2.00.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.