900+ στοιχήματα στο Super Bowl LIII από την στοιχηματική εταιρεία William Hill

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου διεξάγεται στις ΗΠΑ ο τελικός του Super Bowl, το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, και όπως είναι φυσικό, όλες οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν φροντίσει να προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών στα μέλη τους. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η William Hill, η οποία εκμεταλλεύεται τη θέση της στην αμερικανική αγορά στοιχήματος και ανακοίνωσε περισσότερα από 900 στοιχήματα για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Los Angeles Rams και New England Patriots!

H ποικιλία επιλογών που προσφέρει η William Hill είναι τεράστια και τα μέλη της από όλον τον κόσμο θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στο Super Bowl, διαλέγοντας τα στοιχήματα που τους εμπνέουν περισσότερο.

 

Στοιχήματα για κάθε πτυχή του Super Bowl από τη William Hill

Η William Hill έχει έναν λόγο παραπάνω για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο φετινό Super Bowl. Άλλωστε, η εταιρεία στοιχήματος δραστηριοποιείται πλέον νόμιμα και στις ΗΠΑ και το Super Bowl LIII αναμένεται να αποτελέσει το κορυφαίο στοιχηματικό γεγονός της χρονιάς στη χώρα. Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να καλύψουν εκτεταμένα τον αγώνα, προσφέροντας εκατοντάδες στοιχήματα και μια ποικιλία που οι παίχτες δεν πρόκειται να συναντήσουν πουθενά αλλού.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν αρχικά να στοιχηματίσουν σε μια από τις πιο συνηθισμένες αγορές, όπως ο νικητής της αναμέτρησης, το χάντικαπ, η διαφορά νίκης, το σύνολο των πόντων και οι σκόρερ. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν σε πιο συγκεκριμένες πτυχές, όπως ο πρώτος και ο τελευταίος παίχτης που θα πετύχουν touchdown, το μήκος της μακρύτερης πάσας, οι επιδόσεις των δύο ομάδων σε κάθε ημίχρονο ή περίοδο και το σύνολο των touchdown.

Επιπλέον, στη William Hill είναι διαθέσιμα αρκετά ειδικά στοιχήματα για τους παίχτες των δύο ομάδων, καθώς και μια σειρά από στοιχήματα που συνδέονται με προσφορές, όπως αυτή των ενισχυμένων αποδόσεων, αλλά και η #YourCall, που επιτρέπει στους παίχτες να προτείνουν τα δικά τους στοιχήματα.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.