Στοιχηματίζοντας στη Eurovision

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς ο τελικός διεξάγεται στις 10 Μαΐου, ενώ θα προηγηθούν οι δύο ημιτελικοί, στις 6 και 8 Μαΐου. Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν συνολικά 43 χώρες, από τις οποίες μόλις οι 26 θα προκριθούν στον τελικό, στην Κοπεγχάγη της Δανίας.

 

Και, όπως και κάθε χρόνο, η διοργάνωση δε συγκεντρώνει αποκλειστικά το ενδιαφέρον των φίλων της μουσικής, αλλά και πολλών παιχτών του online στοιχήματος. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν διαγωνισμό που περιλαμβάνει ανατροπές και έναν μεγάλο νικητή, ο οποίος αναμένεται να χαρίσει περηφάνια στη χώρα του, αλλά και κέρδη σε όσους τον προβλέψουν με επιτυχία. Ήδη, ιστοσελίδες και άλλα ΜΜΕ μιλούν για φαβορί και αουτσάιντερ και η συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων του στοιχήματος έχει ανακοινώσει τις αποδόσεις για κάθε χώρα.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποδόσεις αυτές, το μεγάλο φαβορί της φετινής Eurovision είναι η Αρμενία, με τις αποδόσεις που ανακοινώνουν οι μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων να κυμαίνονται γύρω στο 3.00. Ακολουθούν χώρες όπως η Σουηδία, η Δανία, η Νορβηγία και το Ηνωμένο Βασίλειο, με τις αποδόσεις του να κυμαίνονται ανάμεσα στο 3.50 και το 11.00, ενώ η Ελλάδα δε συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί (τουλάχιστον όχι πριν την εμφάνισή της στον ημιτελικό), καθώς η απόδοσή της ξεπερνά το 50.00.

 

Χάρη στις παραπάνω αποδόσεις, οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν να σχηματίσουν μια πρώτη εικόνα για τα φαβορί και τα σημεία που συνοδεύονται από περισσότερες πιθανότητες νίκης. Όσο μικρότερη είναι, άλλωστε, η απόδοση, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας - αντίστοιχα, όμως, όσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα πιθανά κέρδη.

 

Επιπλέον, ο νικητής του τελικού δεν είναι η μόνη πτυχή, στην οποία μπορεί να στοιχηματίσει κάποιος. Οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν τις χώρες που θα προκριθούν από τους δύο ημιτελικούς και τη νικήτρια του καθενός. Επίσης, μπορούν να προβλέψουν την πρώτη δεκάδα του τελικού ή τη χώρα με τους λιγότερους βαθμούς. Τέλος, μπορούν να δανειστούν έναν τύπο στοιχήματος από τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσουν στο πλασέ - στη χώρα, δηλαδή, που πιστεύουν πως θα αναρριχηθεί στην πρώτη ή δεύτερη θέση.

 

Οι επιλογές, λοιπόν, είναι αρκετές και τα κέρδη που υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα. Και, δεδομένου ότι σε κάθε σπίτι που συγκεντρώνονται παρέες και παρακολουθούν τη Eurovision υπάρχουν κάποια εσωτερικά στοιχήματα, η διαδικασία του online στοιχήματος μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική για χρηματικά κέρδη.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.