Ανανεώθηκαν τα μακροχρόνια στοιχήματα του US Open στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Ο αναπάντεχος αποκλεισμός του Νόβακ Τζόκοβιτς από το US Open, λόγω τιμωρίας, είχε ως αποτέλεσμα ένα νέο κύμα μακροχρόνιων στοιχημάτων στον νικητή του τουρνουά. Ο Τζόκοβιτς ήταν το μεγάλο φαβορί και ο αποκλεισμός του είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν εντελώς οι ισορροπίες στον τομέα των φαβορί.

Νέες ισορροπίες θα δουν και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten, αφού οι υπεύθυνοι έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά των μακροχρόνιων στοιχημάτων που προβλέπει τον νικητή στην κατηγορία των ανδρών. Ο Τζόκοβιτς αφαιρέθηκε από τη λίστα και νέες επιλογές μονομάχησαν για τη θέση του μεγάλου φαβορί. Και, όπως είναι φυσικό, όλες οι επιλογές είναι διαθέσιμες στα μέλη της Interwetten που θέλουν να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα στο US Open.

 

Οι προσαρμογές στην αγορά του νικητή του US Open

Όλες οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος (και ανάμεσά τους και η Interwetten) προχώρησαν σε ανανέωση της λίστας των μακροχρόνιων στοιχημάτων, μετά τον αποκλεισμό του Τζόκοβιτς. Πλέον, έχουμε νέα φαβορί και όσο πλησιάζουμε στον τελικό του US Open οι αποδόσεις αλλάζουν συνεχώς.

Στην Interwetten, πάντως, αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεβ, ο οποίος συνοδεύεται από την αξιόλογη απόδοση του 2.50. Πίσω του βρίσκονται οι Ντομινίκ Τίεμ, με απόδοση 3.15, και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με απόδοση 5.00. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, από την άλλη, δύσκολα θα φτάσουν στη θέση των φαβορί, αφού αυτή τη στιγμή συνοδεύονται από αποδόσεις άνω του 10.00. Όπως έχει φανεί, όμως, το φετινό US Open δε φοβάται τις ανατροπές και οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους κάθε πιθανό σενάριο.

Όσοι θέλουν να τοποθετήσουν ένα μακροχρόνιο στοίχημα στην Interwetten, τέλος, θα πρέπει να το κάνουν όσο το δυνατόν συντομότερο, αφού τα δεδομένα αλλάζουν μετά από κάθε αγώνα. Ακόμη κι αυτοί που θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή, τέλος, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του τελικού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.