Μετρά ζημίες από τις εκλογές των ΗΠΑ η Paddy Power

Oι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ αποτελούν πλέον παρελθόν και το ίδιο συμβαίνει και με όσα στοιχήματα τοποθετήθηκαν πάνω στο συγκεκριμένο πολιτικό γεγονός. Οι δύο υποψήφιοι, άλλωστε, δεν αναμετρήθηκαν μόνο στο ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, αλλά και τα περισσότερα στοιχήματα.

 

Ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, μάλιστα, οι προεδρικές εκλογές του 2016 αποτέλεσαν το πιο δημοφιλές πολιτικό γεγονός στην Ιστορία, καθώς συγκέντρωσαν περισσότερα από 225 ευρώ σε στοιχήματα. Δεδομένου, μάλιστα, ότι τελικά νικητής των εκλογών αναδείχθηκε το μεγάλο αουτσάιντερ, ο Ντόναλντ Τραμπ, οι εν λόγω εκλογές αποτέλεσαν μία από τις πιο συμφέρουσες υποθέσεις των τελευταίων ετών για τις εταιρείες του online στοιχήματος.

 

Οι περισσότεροι παίχτες (πάνω από το 75%), άλλωστε, στοιχημάτισαν σε νίκη της Χίλαρι Κλίντον, γεγονός που σημαίνει ότι οι εταιρείες στοιχήματος κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν ελάχιστες επιστροφές. Μία από τις εταιρείες, όμως, η Paddy Power, είδε τις εκλογές να ανακηρύσσονται στο πιο ζημιογόνο γεγονός των τελευταίων ετών.

 

Η Paddy Power, σίγουρη πως η Χίλαρι Κλίντον θα κέρδιζε στις εκλογές (όπως έδειχναν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις) προχώρησε σε πρόωρη πληρωμή όλων όσων είχαν τοποθετήσει το εν λόγω στοίχημα. Και, από τη στιγμή που νικητής των εκλογών ανακηρύχθηκε ο αντίπαλός της, η εταιρεία αναγκάστηκε να πληρώσει και αυτούς! Συνολικά, η Paddy Power αναγκάστηκε να πληρώσει στα μέλη της περισσότερα από 45 εκατομμύρια ευρώ και στις δύο κατηγορίες παιχτών.

 

Ο Lewis Davey, εκπρόσωπος της Paddy Power, δήλωσε σχετικά: “Δραστηριοποιούμε στον τομέα των προβλέψεων και αποφασίσαμε να το ρισκάρουμε, προβλέποντας και πληρώνοντας πρόωρα νίκη της Χίλαρι Κλίντον. Αλλά κάναμε λάθος! Η νίκη του Τραμπ μας άφησε άφωνους και μας ανάγκασε να προχώρησε στη μεγαλύτερη πληρωμή για πολιτικό γεγονός στην ιστορία της εταιρείας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.