Κατασταλάζουν οι αποδόσεις για τις εκλογές στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet ήταν μία από τις πρώτες ελληνικές ιστοσελίδες στοιχημάτων που ανακοίνωσαν στοιχήματα και αποδόσεις για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά και για τις ευρωεκλογές, και τώρα που πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών, οι υπεύθυνοι έχουν διαμορφώσει κατάλληλα τις σχετικές αποδόσεις, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τα πιο πρόσφατα προγνωστικά. Τα μέλη της Novibet, μάλιστα, μπορούν να στοιχηματίσουν σε πολλές στοιχηματικές αγορές, αφού οι επιλογές της περιλαμβάνουν τις κορυφαίες περιφέρειες και τους κορυφαίους δήμους της Ελλάδας, καθώς και τα ποσοστά κάθε κόμματος στις Ευρωεκλογές.

Κάθε επιλογή, φυσικά, συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση, ανάλογα με το πόσο πιθανό είναι να επαληθευθούν οι προβλέψεις. Και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στις εκλογές έχουν περιθώριο μικρότερο της μίας εβδομάδας, αφού οι εκλογές διεξάγονται την ερχόμενη Κυριακή.

 

Τα στοιχήματα της Novibet για τις ελληνικές εκλογές

Η πρώτη κατηγορία στοιχημάτων που ανακοίνωσε η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet αφορά στις δημοτικές εκλογές. Εκεί βρίσκονται στοιχήματα για όλους τους μεγάλους δήμους της Ελλάδας, αφού πέρα από τους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιά, προσφέρονται επιλογές στοιχηματισμού για τους δήμους Αγρινίου, Χανίων, Άρτας, Ιωαννίνων και πολλών ακόμη πόλεων. Σε κάθε δήμο βρίσκονται τα φαβορί και τα αουτσάιντερ, ενώ σε κάποιους η μάχη του εκλογικού αποτελέσματος παραμένει ιδιαίτερα αμφίρροπη.

Η δεύτερη κατηγορία αφορά στις περιφερειακές εκλογές και περιλαμβάνει τις περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας. Και εδώ, φαβορί και αουτσάιντερ συνοδεύονται από τις αντίστοιχες αποδόσεις.

Τέλος, η Novibet προσφέρει και στοιχήματα για τις Ευρωεκλογές, με το ζητούμενο να είναι, όχι μόνο το κόμμα που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά και το ποσοστό που θα κερδίσει καθένα από τα μεγαλύτερα κόμματα.

 



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.