Ανανεώθηκαν οι αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα του Μουντιάλ

Η ανατροπή που πέτυχε η Νότια Κορέα, νικώντας τη Γερμανία και αποκλείοντας την ομάδα από την επόμενη φάση, είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων να αλλάξουν σημαντικά οι αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές ιστοσελίδες – άλλωστε, η Γερμανία συγκαταλεγόταν στα φαβορί της λίστας των στοιχημάτων που προέβλεπαν το νικητή του Μουντιάλ και πλέον έχει αφαιρεθεί εντελώς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσαρμοστούν ανάλογα οι λίστες, αλλά και οι αποδόσεις στον τομέα των μακροχρόνιων στοιχημάτων που έχουν ανακοινώσει πολλές εταιρίες στοιχήματος, όπως η Novibet, η Goalbet και η Betshop, μεταξύ άλλων.

 

Η ανατροπή και τα νέα φαβορί των μακροχρόνιων στοιχημάτων

Με τη Γερμανία να βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, λοιπόν, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες αναπροσάρμοσαν τις λίστες τους και ανακοίνωσαν νέες αποδόσεις για τα στοιχήματα που αφορούν στο νικητή του Μουντιάλ.

Βέβαια, φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ παραμένει η Βραζιλία, με την απόδοσή της να έχει μειωθεί στα επίπεδα του 4.00 με 4.50. Στη δεύτερη θέση των φαβορί βρίσκεται η ομάδα της Ισπανίας, με απόδοση στο 5.00 με 5.50. Η τριάδα των φαβορί, τέλος, συμπληρώνεται από το Βέλγιο, με απόδοση ανάμεσα στο 7.50 και στο 8.00. Σε κάποιες ιστοσελίδες, όμως, βρίσκεται πολύ κοντά και η Αγγλία, με απόδοση που κυμαίνεται στο 8.00 και στο 9.00.

Από εκεί και πέρα, οι αποδόσεις αυξάνονται σε διψήφιους αριθμούς και οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρότερες ή μεγαλύτερες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στις αγορές των μακροχρόνιων στοιχημάτων έως και πριν τον τελικό του Μουντιάλ, όταν θα απομείνουν μόνο δύο επιλογές, με σαφώς χαμηλότερες αποδόσεις.

 



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.