Για πρώτη φορά στοίχημα στο crossfit από την Pinnacle

Η Pinnacle προχώρησε σε ένα ακόμη πρώτο βήμα για τη βιομηχανία του στοιχήματος, καθώς αποτελεί την πρώτη ιστοσελίδα που προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού στο crossfit! Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της Pinnacle προσφέρει πλέον στα μέλη της να στοιχηματίσουν στο εξοντωτικό πρόγραμμα προπόνησης (και, παράλληλα, ανταγωνιστικό άθλημα) και συγκεκριμένα στο CrossFit Open 2017.

 

Crossfit και Crossfit Open 2017

Το crossfit είναι ένα σχετικά πρόσφατο πρόγραμμα προπόνησης και εξάσκησης, το οποίο εφευρέθηκε το 2000 και πλέον έχει εξασκηθεί σε χιλιάδες γυμναστήρια σε όλον τον κόσμο. Συνδυάζει διαφορετικές ιδιαίτερα έντονες προπονήσεις, όπως άρση βαρών, καρδιαγγειακές ασκήσεις, παραδοσιακή γυμναστική και άλλες. Η δημοτικότητά του είχε ως αποτέλεσμα να διοργανώνονται ανά τον κόσμο και τουρνουά και διοργανώσεις ανταγωνιστικού χαρακτήρα, όπως το Crossfit Open.

Ήδη η σεζόν του Crossfit Open 2017 έχει ξεκινήσει από τις 23 Φεβρουαρίου και το πρώτο στάδιο ολοκληρώνεται στις 27 Μαρτίου. Κάθε αθλητής που συμμετέχει στο Open αναλαμβάνει κάποιες στάνταρ προκλήσεις, τις οποίες πρέπει να ολοκληρώσει, παρουσία επίσημου κριτή. Οι καλύτεροι αθλητές θα προκριθούν σε μια από τις περιφερειακές σειρές τελικών και θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή στους στο 2017 Reebok CrossFit Games, από τις 19 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου.

 

“Ξεκινήσαμε από το μηδέν”

Ανακοινώνοντας επίσημα το πρώτο άνοιγμα στοιχηματικών αγορών για το crossfit, η CEO της Pinnacle, Paris Smith, δήλωσε: “Όπως κάθε φορά που η Pinnacle εισέρχεται σε μια νέα αγορά, έπρεπε να ξεκινήσουμε από το μηδέν στην περίπτωση του crossfit. Όταν η ομάδα μας ξεκίνησε να υπολογίζει αποδόσεις για κάθε αθλητή, ήταν τρομερό να τους βλέπουμε να εξερευνούν ένα τόσο νέο και ενδιαφέρον άθλημα. Ξεκίνησαν με το να κρίνουν τους αθλητές και τη φόρμα τους και έπειτα άφησαν τα μοτίβα των στοιχημάτων που τοποθετούσαν οι παίχτες να προσαρμόσουν τις λεπτομέρειες”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.