Άνω-κάτω οι πολιτικές προβλέψεις στις στοιχηματικές εταιρείες

Το απροσδόκητο αποτέλεσμα των πρόωρων βρετανικών εκλογών, οι οποίες έφεραν πρώτο το κόμμα των Συντηρητικών, αλλά με λιγότερες έδρες που δεν εξασφαλίζουν αυτοδυναμία, έχει φέρει τα πάνω κάτω στους τομείς των στοιχημάτων στην πολιτική. Οι εταιρείες στοιχηματισμού προχωρούν τις τελευταίες ώρες σε συνεχείς αυξομειώσεις των αποδόσεων που συνοδεύουν τα πιο κρίσιμα σημεία, όσον αφορά στο πολιτικό μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου.

Θυμίζουμε πως η πρωθυπουργός Theresa May έχασε το στοίχημα εξασφάλισης περισσότερων εδρών στις πρόωρες εκλογές και το κόμμα των Συντηρητικών εξασφάλισε μόλις 318, όταν χρειαζόταν 326 για την αυτοδυναμία. Πλέον, το πρώτο κόμμα των εκλογών της 8ης Ιουνίου αναζητά συνεργάτη για κυβέρνηση συνεργασίας, ενώ δεν είναι λίγες οι φωνές που ακούγονται και προβλέπουν απομάκρυνση της Theresa May από την ηγεσία του κόμματος, αλλά και επαναληπτικές εκλογές μέσα στους επόμενους μήνες!

 

Τα στοιχήματα για το πολιτικό σκηνικό του Ηνωμένου Βασιλείου

Όπως είναι φυσικό, τα αποτελέσματα των εκλογών είχαν ως αποτέλεσμα να φουντώσουν φήμες και σενάρια για το πολιτικό μέλλον της χώρας. Και, όπου υπάρχουν σενάρια, υπάρχουν και στοιχήματα, τα οποία καλούν τους παίχτες να στοιχηματίσουν υπέρ ή κατά των σεναρίων.

Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχήματα που θα συναντήσει κανείς στις εταιρείες στοιχηματισμού αφορούν στον επόμενο πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου. Φυσικά, η Theresa May παραμένει το απόλυτο φαβορί (με απόδοση λίγο πάνω από το 1.00), αλλά στο φως των τελευταίων εξελίξεων, οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν φροντίσει να μειώσουν τις αποδόσεις που συνοδεύουν τους υπόλοιπους υποψήφιους, όπως τον Boris Johnson και τον David Davis.

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας της 8ης Ιουνίου και της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, επίσης, πολλές στοιχηματικές εταιρείες έσπευσαν να δημιουργήσουν και μια νέα αγορά: το αν θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικές εκλογές ή νέες εκλογές μέσα στο 2017. Αρχικά, το συγκεκριμένο σενάριο αποτελούσε απόλυτο αουτσάιντερ για στοιχηματικές και παίχτες, αλλά μέρα με τη μέρα οι αποδόσεις για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σε ιστοσελίδες όπως οι Paddy Power και BetFair, μειώνονται.

Διαβάστε επίσης Αναστάτωση στις στοιχηματικές εταιρείες για τις πρόωρες εκλογές.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.