Αλλάζουν τα προγνωστικά του NBA μετά την ανταλλαγή του James Harden

Οι Brooklyn Nets ανακοίνωσαν μια τεράστια μεταγραφική επιτυχία πριν μερικές ημέρες, αφού κατάφεραν να αποκτήσουν τον James Harden από τους Houston Rockets. Η προσθήκη του MVP του 2018 στο πλάι των Kevin Durant και Kyrie Irving μεταξύ άλλων είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν σημαντικές ανακατατάξεις στα φετινά προγνωστικά για το πρωτάθλημα του NBA και στις αποδόσεις των φαβορί.

Χάρη στη νέα προσθήκη, άλλωστε, οι Nets έχουν καταφέρει να μειώσουν τις αποδόσεις στα στοιχήματα που προβλέπουν την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην περιφέρειά τους, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Οι νέες αποδόσεις των στοιχηματικών για τους Brooklyn Nets

Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες είχαν προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο της ανταλλαγής του James Harden και άμεσα ανακοίνωσαν νέες αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν στους Brooklyn Nets. Σε αυτές τις ιστοσελίδες, οι Nets αποτελούν πλέον μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ανατολική Περιφέρεια, αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – αν και στη δεύτερη περίπτωση δεν έχουν καταφέρει να επηρεάσουν τα προγνωστικά για κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Los Angeles Lakers του Lebron James.  

Σύμφωνα με την πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων, λοιπόν, οι Nets αποτελούν πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της Ανατολικής Περιφέρειας, με απόδοση που κυμαίνεται κοντά στο 2.40. Η προηγούμενη απόδοση κυμαινόταν στο 3.30. Παράλληλα, οι στοιχηματικές θεωρούν ότι αυξήθηκαν οι πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Nets, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει την απόδοση στα επίπεδα του 4.00. Αν και η απόδοση αυτή μειώθηκε, όμως, φαβορί εξακολουθούν να αποτελούν οι Los Angeles Lakers, με απόδοση κοντά στο 3.50.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.