Σχεδόν 500 στοιχήματα για τον τελικό του Champions League στην Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες να ανακοινώνει τα στοιχήματα που προσφέρει στα μέλη της για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ και ήδη οι επιλογές που έχουν οι παίχτες πλησιάζουν τις 500! Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου της φετινής σεζόν έχουν αμέτρητες επιλογές στην Goalbet, η οποία έχει φροντίσει να καλύψει σχεδόν όλες τις πτυχές και τα ενδεχόμενα του τελικού.

Τα στοιχήματα που έχει ήδη ανακοινώσει η Goalbet, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του τελικού, πλησιάζουν τα 500 και αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο μέχρι τη σέντρα του τελευταίου φετινού αγώνα του Champions League. Και, φυσικά, οι επιλογές που θα έχουν οι παίχτες και στο live στοίχημα θα είναι πολλές και θα προσφέρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet για τον τελικό του Champions League

Οι παίχτες που θα επιλέξουν τον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ θα δουν αρχικά τις πιο κλασικές και συνηθισμένες επιλογές. Αυτές θα τους δώσουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αγορές όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο/τελικό και άλλες. Παράλληλα, θα έχουν στη διάθεσή τους και άλλες επιλογές, όπως το GG/NG, η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα, τα μονά/ζυγά, αλλά και μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα, όπως το αποτέλεσμα με τον αριθμό των γκολ και το αποτέλεσμα με το GG/NG. Τέλος, θα έχουν και την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους σκόρερ του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, οι επιλογές τους γίνονται λίγο πιο ιδιαίτερες. Οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν στο ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, στην ομάδα που θα κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ, στον αριθμό των κόρνερ, αλλά και στο ασιατικό χάντικαπ.

Τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες αποδόσεις, που φανερώνουν τις πιθανότητες επαλήθευσής τους, αλλά και τα κέρδη που υπόσχονται στους νικητές.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.