Στη…Ladbrokes το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes συμπεριέλαβε την απονομή του Νόμπελ Λογοτεχνίας (η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου) στην κατηγορία με τα ειδικά της στοιχήματα. Τα μέλη της, λοιπόν, μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή μιας από τις πλέον αμφίρροπες απονομές Βραβείου Νόμπελ των τελευταίων ετών και η Ladbrokes αναμένει, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, στοιχήματα αξίας τουλάχιστον 70.000 ευρώ - το μεγαλύτερο ποσό που έχει ποτέ συγκεντρώσει διαγωνισμός λογοτεχνίας.

 

Τα δύο φαβορί που έχει ανακοινώσει η εταιρεία του online στοιχήματος, τέλος, είναι ο Κενυάτης ποιητής Ngugi Wa Thiong’o, με τη συλλογή ποιημάτων που τιτλοφορείται "Wizard of the Crow", και ο Ιάπωνας συγγραφέας Haruki Murakami, με τη νουβέλα του με τίτλο "Colorless Tsukuru Tazaki and His Years of Pilgrimage".

Η Ladbrokes ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες χάρη στην ποικιλία των στοιχημάτων που προσφέρει στα μέλη της.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη