Νέο τουρνουά στα eSports διοργανώνει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Pinnacle

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Pinnacle είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις εξαιρετικές της σχέσεις με τον τομέα των eSports και, ειδικά τους τελευταίους μήνες, έχει φροντίσει να συσφίξει τους δεσμούς της με αυτά, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να διοργανώσει το δικό της τουρνουά. Το Pinnacle Cup διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο στο CS:GO και πολύ σύντομα θα έρθει η σειρά του Pinnacle Cup II, το οποίο θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου.

Όπως και στο πρώτο τουρνουά που διοργάνωσε η Pinnacle, στο δεύτερο θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες ομάδες του CS:GO ανά τον κόσμο, προκειμένου να φτάσουν στην κορυφή και να εξασφαλίσουν το χρηματικό έπαθλο που μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα.

 

Το νέο τουρνουά της Pinnacle στα eSports

Η ανακοίνωση της Pinnacle αναφέρει ότι το Pinnacle Cup II θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου και σε αυτό θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες ομάδες ανά τον κόσμο. Πρωταγωνιστής θα είναι για μια ακόμα φορά το CS:GO, ενώ ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά θα είναι ίδιος με τον αντίστοιχο του πρώτου.

Όπως είναι φυσικό, η Pinnacle έχει εξασφαλίσει και σε αυτή την περίπτωση κορυφαίους συνεργάτες για τη διεξαγωγή του τουρνουά. Η GRID θα αναλάβει τη συλλογή και τη διανομή των δεδομένων και η Relog Media τη μετάδοση των αναμετρήσεων. Και οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν με την Pinnacle και στο πρώτο τουρνουά. Τέλος, πολλές από τις κορυφαίες ομάδες του πρώτου τουρνουά θα επιστρέψουν, προκειμένου να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 δολαρίων.

Όσο για τη στοιχηματική κάλυψη του τουρνουά, αυτή είναι δεδομένη. Η Pinnacle εγγυάται τις περισσότερες αγορές, τις καλύτερες υπηρεσίες, αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις στα μέλη της που θα θελήσουν να στοιχηματίσουν στο Pinnacle Cup II, ενώ είναι και η πρώτη που έχει ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνει αποδόσεις για τα προκριματικά του τουρνουά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.