Στοιχήματα εκατομμυρίων στο κρίκετ για τη BetFair

590.6 εκατομμύρια δολάρια έχουν ήδη στοιχηματίσει στους αγώνες της φετινής σεζόν του πρωταθλήματος Big Bash League στο κρίκετ οι Αυστραλοί παίχτες, στο online ανταλλακτήριο της BetFair. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας στοιχήματος , σε κάθε αγώνα, η συνολική αξία των στοιχημάτων ξεπερνά κατά μέσο όρο τα 28 εκατομμύρια δολάρια.

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της BetFair, Daniel Bevan, ο μεγάλος αυτός όγκος οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ότι ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα είναι σκληρός και πολλοί παίχτες τοποθετούν live στοιχήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Κάτι τέτοιο εξηγεί και το γεγονός ότι στο Melbourne Cup του 2013, τα στοιχήματα δεν ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια δολάρια.

Η Betfair δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος,προς το παρόν τουλάχιστον.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.