Μετά το Μουντιάλ τι;

Η μεγαλύτερη αθλητική (αλλά και στοιχηματική) διοργάνωση έφτασε στο τέλος της, με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, και οι περισσότεροι παίχτες, εκτός από το να μετρούν τα κέρδη ή τις απώλειές τους, βρίσκονται τώρα σε αναζήτηση για τα επόμενα στοιχήματά τους. Και μπορεί η τρέλα του Μουντιάλ να βρίσκεται πίσω τους, αυτό, όμως, δε σημαίνει πως οι επιλογές τους έχουν εξαντληθεί. Και αυτό, επειδή κι άλλες σημαντικές διοργανώσεις ξεκινούν σύντομα, σε δημοφιλή ή μη αθλήματα.

 

Ήδη, για παράδειγμα, οι φίλοι της ποδηλασίας έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στο Tour de France. Οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν δεκάδες επιλογές στις διαδρομές της διοργάνωσης, όπως ο νικητής του κάθε σταδίου της διαδρομής, ο τελικός νικητής και άλλες.

 

Παράλληλα, αν είναι διατεθειμένοι να κάνουν λίγη υπομονή, μπορούν να στοιχηματίσουν στο British Open του γκολφ, το οποίο διεξάγεται από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου. Το γκολφ είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα από στοιχηματικής άποψης και οι παίχτες έχουν διάφορες ασυνήθιστες επιλογές, για να στοιχηματίσουν.

 

Φυσικά, όσο το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, οι επιλογές σε διοργανώσεις θα πληθαίνουν με φρενήρεις ρυθμούς. Τα περισσότερα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ξεκινούν στα τέλη Αυγούστου, μεταξύ των οποίων και η ελληνική Σούπερ Λίγκα, η οποία θα ξεκινήσει να μας απασχολεί από τις 23 Αυγούστου. Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 16 Αυγούστου, ξεκινά και η βρετανική Premier League, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εθνικά πρωταθλήματα του κόσμου, ενώ το ισπανικό, το ιταλικό και το γερμανικό πρωτάθλημα ξεκινούν στις 26, 31 και 22 Αυγούστου, αντίστοιχα.

 

Οι φίλοι του μπάσκετ, από την άλλη, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου να διεκδικούν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, από τις 30 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Και σε αυτή την περίπτωση, οι επιλογές τους είναι δεκάδες - στοιχηματίζοντας συνολικά στη διοργάνωση ή σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Και αυτοί του τένις ετοιμάζονται να στοιχηματίσουν στο US Open, από τις 25 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

 

Οι παραπάνω διοργανώσεις είναι οι σημαντικότερες από αυτές που περιμένουν τους παίχτες του online στοιχήματος μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλες επιλογές, οι οποίες αποδεικνύουν ότι οι ευκαιρίες στοιχηματισμού δεν τελείωσαν με το Μουντιάλ, αρκεί να ρίξουν μια ματιά στις εταιρίες στοιχημάτων.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.