Στοιχηματίζοντας στο International Champions Cup

Από τις 24 Ιουλίου έως τις 24 Αυγούστου, κάποιοι από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης συναγωνίζονται στο φιλικό τουρνουά International Champions Cup, το οποίο θα λάβει μέρος σε γήπεδα των ΗΠΑ και του Καναδά. Πρόκειται για μια διοργάνωση που συγκεντρώνει κορυφαίους αντιπάλους και τους επιτρέπει να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, με μια σειρά αγώνων που παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον - όχι μόνο αγωνιστικό, αλλά και στοιχηματικό.

 

Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι online στοιχηματικές εταιρίες που συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους τους αγώνες του International Champions Cup, ανακοινώνοντας στοιχηματικές αγορές, αποδόσεις, ακόμη και κάποιες προσφορές για τα μέλη που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτό.

 

Οι παίχτες του online στοιχήματος, λοιπόν, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 13 αγώνες και σε οχτώ ομάδες: τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Ρόμα, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Ολυμπιακό. Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους και ο αγώνας ανάμεσα στους πρωτοπόρους θα κρίνει το νικητή του τουρνουά, γεγονός που σημαίνει πως οι επιλογές στοιχηματισμού των παιχτών είναι πολλές.

 

Αναλυτικότερα, σε κάθε αγώνα μπορούν να προβλέψουν αρχικά το τελικό αποτέλεσμα. Όπως και σε κάθε άλλο ποδοσφαιρικό αγώνα, οι επιλογές τους είναι τα σημεία 1Χ2 και οι αποδόσεις δίπλα στο καθένα αντιπροσωπεύουν τις πιθανότητες επαλήθευσης και τα πιθανά κέρδη. Παράλληλα, έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών. Μπορούν να επιλέξουν το ακριβές σκορ ή το σκορ ημιχρόνου/τελικού. Ή να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο over/under, προβλέποντας τον συνολικό αριθμό γκολ που θα σημειώσουν οι δύο ομάδες. Επιπλέον, έχουν στη διάθεσή τους αγορές, όπως το χάντικαπ, η διπλή ευκαιρία, το scorecast και πολλές ακόμη. Μια από τις δημοφιλέστερες στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι και το head to head. Σε αυτή, οι παίχτες καλούνται να επιλέξουν ένα ζεύγος ομάδων και να στοιχηματίσουν σε αυτή που πιστεύουν πως θα τερματίσει υψηλότερα.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που θα στοιχηματίσουν στο International Champions Cup, σε μια ιστοσελίδα που προσφέρει τη συγκεκριμένη δυνατότητα, έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους - μπορούν, μάλιστα, να εκμεταλλευτούν και κάποιες προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.