Φαβορί εν μια νυκτί έγινε ο Trump στις στοιχηματικές ιστοσελίδες!

Μέχρι χθες το βράδυ, ο Donald Trump αποτελούσε το αουτσάιντερ για την Προεδρία των ΗΠΑ, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις, έως τη στιγμή που θα έκλειναν οι κάλπες, έφερναν τον Joe Biden στην πρώτη θέση. Όπως φαίνεται, όμως, η κατάσταση αυτή άλλαξε εν μία νυκτί και, όσο οι αμερικανικές Αρχές καταμετρούν τις ψήφους, οι προβλέψεις για το νικητή των εκλογών έχουν αλλάξει.

Πλέον, λοιπόν, ο Trump είναι το φαβορί για τη νίκη στη συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων ανά τον κόσμο, αφού η απόδοση που συνόδευε το ενδεχόμενο νίκης του έχει μειωθεί στο μισό. Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στις αμερικανικές εκλογές, πάντως, έχουν περιορισμένα περιθώρια, αφού πολύ σύντομα οι σχετικές αγορές των ιστοσελίδων στοιχήματος θα κλείσουν.

 

Από αουτσάιντερ φαβορί ο Trump

Μέχρι και χθες το βράδυ, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσέφεραν δύο αποδόσεις για τους δύο υποψηφίους. Ο Joe Biden ήταν το φαβορί για τη νίκη στις εκλογές, με απόδοση γύρω στο 1.50, ενώ ο Donald Trump ήταν το αουτσάιντερ, με απόδοση γύρω στο 3.00. Οι δύο αυτές αποδόσεις παράμεναν σταθερές σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας. Ωστόσο, άλλαξαν χθες το βράδυ και πλέον έχουν αντιστραφεί.

Σχεδόν όποια ιστοσελίδα στοιχήματος κι αν επισκεφτεί κάποιος παίχτες θα δει τον Trump να αποτελεί το φαβορί, με απόδοση που δεν ξεπερνά το 1.50. Αντίστοιχα, ο Biden έχει περάσει στη θέση του αουτσάιντερ, με την απόδοσή του να βρίσκεται κοντά στο 3.00.

Η αντιστροφή των αποδόσεων βασίζεται κατά κύριο λόγο στην ανακοίνωση των πρώτων καταμετρήσεων, οι οποίες σε καμία περίπτωση δε δείχνουν την άνετη επικράτηση του Biden, στην οποία πίστευαν πολλοί. Όπως φαίνεται, οι αμερικανικές εκλογές, οι οποίες έχουν αποτελέσει και το δημοφιλέστερο στοιχηματικό γεγονός των τελευταίων ετών, θα είναι περισσότερο αμφίρροπες από το αναμενόμενο και οι στοιχηματικές ευκαιρίες δεν έχουν ακόμα χαθεί.

Να θυμίσουμε επίσης πως στις αρχές Σεπτεμβρίου οι ιστοσελίδες στοιχημάτων έφερναν τους δύο υποψήφιους σχεδόν ισόπαλους στις στοιχηματικές αποδόσεις.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.