Στοιχήματα για τη Χρυσή Μπάλα δέχεται η Mybet

H εταιρία στοιχημάτων Mybet έχει σχηματίσει εδώ και μερικές ημέρες ένα νέο ειδικό στοίχημα για τα μέλη της που επιθυμούν να στοιχηματίζουν σε κάθε παρελκόμενο του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για το ειδικό στοίχημα που αφορά στην ανάδειξη του κατόχου της Χρυσής Μπάλας της FIFA για το 2015, το οποίο μπορεί να προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών στα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος.

 

Το στοίχημα που αφορά στο νικητής της φετινής Χρυσής Μπάλας βρίσκεται στα ειδικά στοιχήματα ποδοσφαίρου που προσφέρει η Mybet και τα σημεία που το αποτελούν είναι τρία – όσοι και οι τελικοί υποψήφιοι για το βραβείο. Ανάμεσα σε αυτούς, το μεγάλο φαβορί είναι ο Λιονέλ Μέσι, το σημείο του οποίου συνοδεύεται από απόδοση μόλις 1.12. Ο Μέσι, άλλωστε είχε μια εξαιρετική χρονιά, ενώ έχει κερδίσει τέσσερις φορές το βραβείο (το 2009, το 2010, το 2011 και το 2012). Ακολουθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τωρινός κάτοχος του βραβείου (το έχει κατακτήσει συνεχόμενα το 2013 και το 2014), με απόδοση 7.50. Το μεγάλο μειονέκτημα του Ρονάλντο είναι ότι δεν κατέκτησε φέτος κάποιον τίτλο. Τέλος, την τριάδα συμπληρώνει ο Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά στην τελική τριάδα των υποψηφίων για τη Χρυσή μπάλα. Η απόδοση που συνοδεύει το νεαρό παίχτη είναι το 9.00.

 

Τα μέλη της Mybet, λοιπόν, έχουν στη διάθεσή τους ένα ακόμη στοίχημα, το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Ειδικά αν τα προγνωστικά πέσουν έξω και η Χρυσή Μπάλα καταλήξει σε ένα από τα δύο αουτσάιντερ, τα κέρδη που μπορούν να προκύψουν είναι πολλά.

Όσοι, όμως, τοποθετήσουν το στοίχημά τους στο νικητή της φετινής Χρυσής Μπάλας της FIFA θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως στις 11 Ιανουαρίου του 2016, προκειμένου να μάθουν αν κέρδισαν. Έως τότε, άλλωστε, η ψηφοφορία συνεχίζεται.

 

Η Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα ξεχωρίζει για την ποικιλία της σε αθλήματα και παιχνίδια αλλά και χάρη στις ψηλές αποδόσεις που προσφέρει στο στοίχημα!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.