Αποδόσεις για τον Κυπελλούχο Ελλάδας στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η κλήρωση της Δευτέρας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανέδειξε τις επόμενες αναμετρήσεις και, φυσικά, πολλές εταιρίες στοιχημάτων έσπευσαν να ανακοινώσουν και τις σχετικές αποδόσεις για τα μακροχρόνια στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της. Για παράδειγμα, ήδη η εταιρία στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε τις αποδόσεις για τα μακροχρόνια στοιχήματα που προβλέπουν τον επόμενο Κυπελλούχο Ελλάδας.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στην κλήρωση και θα αγωνιστούν αρχικά για την πρόκριση στον τελικό και έπειτα για την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιος και Λάρισα. Καθεμία συνοδεύεται από μια διαφορετική απόδοση στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet, ανάλογα με τις πιθανότητες που έχει να κατακτήσει το Κύπελλο.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet για τον Κυπελλούχο Ελλάδας

Αν και από την κλήρωση των ημιτελικών δεν προέκυψε κάποιο ντέρμπι, το πιθανότερο είναι να δούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στον τελικό της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ομάδες αποτελούν τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου στα μακροχρόνια στοιχήματα της Goalbet. Αναλυτικότερα, το ενδεχόμενο της κατάκτησης από τον ΠΑΟΚ συνοδεύεται από απόδοση 2.05, ενώ η ΑΕΚ ακολουθεί με ελάχιστη διαφορά και απόδοση 2.10.

Ακολουθούν τα δύο αουτσάιντερ της τετράδας του Κυπέλλου, ο Πανιώνιος με απόδοση 9.00 και η Λάρισα με απόδοση 16.00.

Οι παραπάνω αποδόσεις θα παραμείνουν σε γενικές γραμμές σταθερές τις επόμενες ημέρες, έως και λίγο πριν την έναρξη των ημιτελικών αγώνων, ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Ανάλογα με τα αποτελέσματα των αγώνων, οι αποδόσεις των δύο ομάδων του τελικού θα αλλάξουν και θα μειωθούν ελαφρώς.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.