Ειδικά στοιχήματα για τον Γιάννη Αντετονκούμπο στην Sportingbet

Οι ημέρες για το All-Star Game του NBA πλησιάζουν και τα βλέμματα, όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά ολόκληρου του κόσμου, είναι στραμμένα και στον Γιάννη Αντετονκούμπο. Ο Έλληνας παίχτης, άλλωστε, απασχολεί τα ΜΜΕ, καθώς και τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες παρακολουθούν από κοντά την πορεία του και δε χάνουν την ευκαιρία να προσφέρουν κάποιες ειδικές επιλογές στοιχηματισμού, όσον αφορά στις επιδόσεις του στον αγώνα.

 

Μία από αυτές τις εταιρίες είναι και η Sportingbet, η οποία αποφάσισε να ανακοινώσει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα, ειδικά για τον Γιάννη Αντετονκούμπο και το All-Star Game. Χάρη σε αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, προβλέποντας πώς θα τα πάει ο Γιάννης στον πρώτο του All-Star Game.

 

Οι επιλογές που προσφέρει η Sportingbet, μάλιστα, είναι αρκετές. Οι παίχτες, για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν ο Γιάννης θα κάνει triple double για μια ακόμη φορά στην καριέρα του ή αν θα πετύχει περισσότερους από 30 πόντους. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό τριπόντων που θα πετύχει, στον αριθμό των ριμπάουντ που θα μαζέψει ή στον αριθμό των μπλοκ που θα μοιράσει. Τέλος, η Sportingbet έχει προβλέψει και το ενδεχόμενο η ομάδα της Ανατολής να κερδίσει με καλάθι στο τέλος και στο να πετύχει αυτό το καλάθι ο Γιάννης Αντετονκούμπο.

 

Φυσικά, κάθε στοίχημα συνοδεύεται και από διαφορετικές αποδόσεις, ανάλογα με τις πιθανότητες επιτυχίας του. Και οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν ένα ή περισσότερα από αυτά έχουν διορία έως τις 20 Φεβρουαρίου, προτού κλείσουν οι σχετικές αγορές.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.