Σε τραυματισμένους τζόκεϊ η φιλανθρωπία της BetFred

Η ιστοσελίδα στοιχήματος BetFred ανακοίνωσε πως η φετινή της φιλανθρωπική δράση θα επικεντρωθεί στο ίδρυμα Jack Berry, το κέντρο αποκατάστασης τραυματισμένων τζόκεϊ που αναγείρει στο Old Malton της Αγγλίας ο θρύλος της ιππασίας Jack Berry. Η εταιρεία του online στοιχήματος θα διοργανώσει έναν αγώνα ιπποδρομιών για το συγκεκριμένο σκοπό, αλλά και ένα φιλανθρωπικό δείπνο, κατά τα οποία θα συγκεντρωθούν επιπλέον χρήματα.

 

Το ίδρυμα Jack Berry αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, χάρη και στη συμβολή της BetFred, η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στα εναπομείναντα 1,1 εκατομμύρια λίρες που απαιτούνται για την ανέγερσή του.

Η BetFred είναι από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες στοιχηματικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.