Ενισχύει τη δράση της εντός του αγγλικού σωφρονιστικού συστήματος η GamCare

Η GamCare, μία από τις κορυφαίες φιλανθρωπικές οργανώσεις του Ηνωμένου Βασίλειου στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης του εθισμού στον τζόγο, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να ενισχύσει τη δράση της εντός του αγγλικού σωφρονιστικού συστήματος. Η φιλανθρωπική οργάνωση εξασφάλισε την απαραίτητη χρηματοδότηση, προκειμένου να ερευνήσει σε μεγαλύτερο βάθος τις σχέσεις ανάμεσα στον εθισμό στον τζόγο και στην παραβατικότητα, αλλά και να βοηθήσει τους κρατούμενους να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον συγκεκριμένο τομέα.

Η νέα χρηματοδότηση επιτρέπει στην GamCare να ενισχύσει το εθνικό πρόγραμμά της εντός του αγγλικού σωφρονιστικού συστήματος και να προσφέρει, μεταξύ άλλων, στήριξη, αλλά και υπηρεσίες θεραπείας σε όσους κρατούμενους παραμένουν στις φυλακές.

 

Οι στόχοι της GamCare

Η GamCare δραστηριοποιείται έντονα σε κάθε πτυχή της αγγλικής κοινωνίας και προσφέρει υπηρεσίες ενημέρωσης, πρόληψης, στήριξης και θεραπείας σε διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είναι και όσοι βρίσκονται στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας. Εδώ και αρκετά χρόνια, μάλιστα, η GamCare υποστηρίζει ότι οι έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί δεν λαμβάνουν αρκετά υπόψη τις σχέσεις ανάμεσα στον εθισμό στον τζόγο και στην εγκληματικότητα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημαντικά κενά στον τρόπο αντιμετώπισης και σωφρονισμού κάποιων κρατουμένων.

Η νέα χρηματοδότηση που έλαβε η φιλανθρωπική οργάνωση θα της επιτρέψει να διορθώσει παραλείψεις και αδικίες, αφού το πρόγραμμά της για όσους βρίσκονται στο σωφρονιστικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου στοχεύει να λάβει υπόψη κάθε πιθανό παράγοντα και να χρησιμοποιήσει έρευνες και στοιχεία, προκειμένου να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων θεραπείας και σωφρονισμού.

Το νέο πρόγραμμα της GamCare, τέλος, έχει λάβει την έγκριση της ρυθμιστικής Αρχής της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου (UKGC).

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.