Φιλανθρωπίες αντί χορηγιών ανακοίνωσε για το μέλλον η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε την πρόθεσή της να χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο μερίδιο των κερδών της για να ενισχύσει οικονομικά φιλανθρωπικές οργανώσεις υπέρ των ευαίσθητων και ευπαθών ομάδων, κατά την περίοδο 2019-2020. Οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε αυτή την ανακοίνωση πριν μερικές ημέρες, με σκοπό να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της εταιρίας.

Θυμίζουμε ότι η Goalbet δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια νόμιμα στην ελληνική αγορά, ενώ συνεισφέρει με σημαντικά ποσά και στον ελληνικό αθλητισμό, μέσω χορηγιών. Πλέον, η συνεισφορά της αλλάζει ρότα και επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στην ενίσχυση φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών.

 

Σε φιλανθρωπίες τα χρήματα των χορηγιών

Όλα αυτά τα χρόνια, η Goalbet έχει ενισχύσει οικονομικά μέσω χορηγιών τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έχει συνεργαστεί με ποδοσφαιρικές ομάδες (όπως ο Πανθρακικός, ο Παναθλητικός Συκεών, ο Α.Ο. Καρδίτσας και ο Ηλυσιακός), αλλά και με αθλητικές ομοσπονδίες, όπως η ΟΧΕ (Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας). Οι υπεύθυνοι, όμως, αποφάσισαν να διαθέσουν τα χρήματα που θα χρησιμοποιούνταν για νέες χορηγίες για την ενίσχυση φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019-2020.

 

Αναλυτικότερα, η Goalbet αναφέρει στην πλήρη ανακοίνωσή της:

“Όπως είναι γνωστό, καθόλα τα έτη παρουσίας της στην Ελληνική αγορά, η Goalbet στηρίζει τις Ελληνικές ομάδες, τα αθλητικά σωματεία και τους αθλητές εν γένει, με τις χορηγίες που διαθέτει κάθε χρόνο. Αυτή τη χρονιά, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η Goalbet λαμβάνει την απόφαση να δαπανήσει το προβλεπόμενο κεφάλαιο για το έτος 2019-2020 σε φιλανθρωπικές οργανώσεις υπέρ των ευαίσθητων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Συνεπώς, το χρηματικό ποσό που ήθελε διατεθεί ως χορηγία, θα καταβληθεί από την εταιρία υπέρ των συνανθρώπων μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.