Ενώνουν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπία Stoiximan και Παναθηναϊκός

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και ο επίσημος χορηγός της, η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan, ενώνουν αυτό το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου, τις δυνάμεις τους, προκειμένου να βοηθήσουν στην οικονομική ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

 

Με πρωτοβουλία των δύο πλευρών, μέρος των εσόδων που θα εξασφαλίζει το PAO Shop, η επίσημη μπουτίκ του Παναθηναϊκού, θα διατίθεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η κοινή δράση του Παναθηναϊκού και του Stoiximan ξεκινά στις 12 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, όταν στελέχη της εταιρείας του στοιχήματος και της ομάδας, καθώς και οι «πράσινοι» μπασκετμπολίστες θα βρίσκονται στο PAO Shop, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην Αθήνα, για να υποδεχθούν τους φίλους της ομάδας και να στείλουν ένα σημαντικό μήνυμα: πως σημασία έχει να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελούν.

Ο Stoiximan ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας αποτελεί μεγάλο χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων καθώς και πολλών αθλητών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.