Κανονικά θα διεξαχθεί το Stables Open Day

Το Middleham Stables Open Day, η φιλανθρωπική διοργάνωση ιπποδρομιών που χορηγεί σε ετήσια βάση η εταιρία στοιχήματος BetFair, θα διεξαχθεί κανονικά και φέτος, παρά το γεγονός ότι θα διεξαχθούν κανονικά οι ιπποδρομίες εκείνη την ημέρα.

 

Η Stables Open Day διοργανώνεται μία από τις τέσσερις ημέρες που δεν περιλαμβάνουν ιπποδρομίες στη Βρετανία, με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η διοργάνωση μιας εκδήλωσης που συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες και χρήματα για φιλανθρωπίες – ωστόσο, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως φέτος οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
 

Παρά την αρνητική εξέλιξη αυτή, πάντως, οι υπεύθυνοι (μεταξύ τους και η χορηγός BetFair) υπόσχονται πως η φετινή διοργάνωση θα είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ.

Η BetFair είναι από τις πιο διάσημες και πολυβραβευμένες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.