Νέα καμπάνια της εταιρείας στοιχήματος Coral για την κοινωνική αξία του ποδοσφαίρου

Η εταιρεία στοιχήματος Coral συνεχίζει να λανσάρει καμπάνιες κοινωνικού χαρακτήρα, προκειμένου να δείξει τους τρόπους με τους οποίους ο αθλητισμός παίζει τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη των κοινωνιών και τη στήριξη των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων. Στη νέα της καμπάνια, η Coral επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο και δείχνει την αξία του, όχι μόνο ως μέσο άσκησης και ψυχαγωγίας, αλλά και ως μέσο σύσφιγξης των κοινωνικών σχέσεων.

Η νέα καμπάνια αποτελεί το επόμενο βήμα της Coral στον τομέα της κοινωνικής υπευθυνότητας, αφού έχουν προηγηθεί παρόμοιες για τις ιπποδρομίες και άλλα αθλήματα.

 

Η νέα καμπάνια της Coral

Η νέα καμπάνια της Coral ονομάζεται Sunday League και περιστρέφεται γύρω από ένα διαφημιστικό σποτ. Το βίντεο εξηγεί τους λόγους γιατί το ποδόσφαιρο είναι τόσο σημαντικό και ξεπερνά τη σφαίρα της ψυχαγωγίας, περνώντας παράλληλα μηνύματα για την κοινωνική υπευθυνότητα.

Το βίντεο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την διαφημιστική BBH London, η οποία έχει αναλάβει τη διαφημιστική προβολή της Coral από τις αρχές του 2020. Σε αυτό συμμετέχουν περισσότεροι από 140 αθλητές, οι οποίοι αναλύουν τα πλεονεκτήματα του ποδοσφαίρου, όχι μόνο ως αθλήματος, αλλά και ως θεάματος και κοινωνικού γεγονότος.

Το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας, τέλος, σχολίασε η Angela Porter, διευθύντρια μάρκετινγκ της Ladbrokes Coral: “Το ποδόσφαιρο είναι ένα αγαπημένο άθλημα, που παίζεται με πάθος από χιλιάδες άτομα σε ολόκληρη τη χώρα, σε κάθε είδους επίπεδο. Η καμπάνια μας συνεχίζει το έργο που αναλάβαμε την αρχή της χρονιάς και ζωντανεύει το πάθος μας για το ποδόσφαιρο, ένα πάθος που μοιραζόμαστε με όλους τους πελάτες μας”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.