Οικονομική συνεισφορά της Betshop και της ΚΑΕ ΑΕΚ στο “Μητέρα”

Η εταιρία στοιχήματος Betshop, σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ, διοργάνωσαν κατά την περίοδο των εορτών μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά το Κέντρο Προστασίας Παιδιού “Η Μητέρα”. H συγκεκριμένη πρωτοβουλία απέδωσε τα αναμενόμενα και οι δύο πλευρές επισκέφτηκαν το Αναρρωτήριο Πεντέλης, προκειμένου να παραδώσουν τα χρήματα και να μοιράσουν χαμόγελα στα παιδιά.

Το Αναρρωτήριο Πεντέλης επισκέφθηκαν μέλη της Betshop (Σέβη Πόντη, Chief Marketing Officer, και Κωνσταντίνος Μέλιος, μέλος της ομάδας Marketing), καθώς και οι παίχτες, προπονητές και στελέχη της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

 

Η πρωτοβουλία της Betshop και της ΑΕΚ

Στον αγώνα μπάσκετ της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο (στις 29 Δεκεμβρίου), διοργανώθηκε η πρωτοβουλία 3ποντα Κάλαντα, κατά την οποία οι παίχτες συγκέντρωναν χρήματα για το “Μητέρα”, μέσω τριπόντων. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη βασικών αναγκών και τη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών. Παράλληλα, παρόμοιες πρωτοβουλίες (με βασικό στόχο τα τρίποντα στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ) αύξησαν το συγκεκριμένο ποσό.

Τα χρήματα, τέλος, παραδόθηκαν στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού “Η Μητέρα”, με τη μορφή δωροεπιταγών. Παράλληλα, οι παίχτες της ΑΕΚ επισκέφτηκαν τα φιλοξενούμενα παιδιά και μοίρασαν χαμόγελα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.