Ειδική καμπάνια για γυναίκες λάνσαρε η GambleAware στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η GambleAware, μία από τις σημαντικότερες φιλανθρωπικές οργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου στον τομέα της καταπολέμησης εθισμού στον τζόγο, λάνσαρε πρόσφατα μια νέα καμπάνια ενημέρωσης, η οποία απευθύνεται συγκεκριμένα σε γυναίκες ηλικίας 18-54 ετών. Η νέα καμπάνια έχει τον τίτλο “There, but not There” (“Εκεί, αλλά όχι Εκεί”) και έχει σκοπό να βοηθήσει τις γυναίκες να ενημερωθούν για το υπεύθυνο παιχνίδι, αλλά και να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Η νέα καμπάνια εντάσσεται στο πλάνο της GambleAware για το 2021 και προέκυψε μετά την έρευνα που αποκάλυψε ότι τουλάχιστον το 10% των γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

 

Η νέα καμπάνια της GambleAware

Οι υπεύθυνοι της φιλανθρωπικής οργάνωσης ανακοίνωσαν το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας, η οποία θα βασιστεί στα ψηφιακά και έντυπα ΜΜΕ και θα διαρκέσει έως τα τέλη του Μαρτίου. Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενημέρωση, σχετικά με τους κινδύνους των τυχερών παιχνιδιών, αλλά και τις επιλογές που έχουν οι γυναίκες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης καμπάνιας, μάλιστα, είναι και το γεγονός ότι απευθύνεται, όχι μόνο σε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν οι ίδιες προβλήματα εθισμού, αλλά και σε όσες έχουν επηρεαστεί από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλοι. Σύμφωνα με την σχετική έρευνα, οι γυναίκες αυτές αγγίζουν το 8% στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με αφορμή την καμπάνια, τέλος, η GambleAware έδωσε στη δημοσιότητα και άλλα στοιχεία που αφορούν στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, τουλάχιστον 55.000 γυναίκες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού του Ηνωμένου Βασιλείου, γεγονός που σημαίνει ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι μεγάλα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.